Evenimentul Zilei > Actualitate > Deputată PSD, grav accident auto! A lovit un pieton aflat pe trecere și a fugit de la locul accidentului!
Deputată PSD, grav accident auto! A lovit un pieton aflat pe trecere și a fugit de la locul accidentului!

Deputată PSD, grav accident auto! A lovit un pieton aflat pe trecere și a fugit de la locul accidentului!

Deputata PSD Elvira Şarapatin a lovit cu mașina un bărbat care traversa strada regulamentar.

Elvira Șarapatin a a fost implicată astăzi într-un accident auto, la Târgu Jiu. Ea este acuzată că a lovit un pieton și că a părăsit locul faptei. Polițiști din Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani din Novaci, printr-un apel la 112 de, care i-a anunțat că a fost victima unui accident auto și că șoferul autoturismului nu a oprit.

„La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.

Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.