Evenimentul Zilei > Actualitate > Gerard DEPARDIEU vine în ROMÂNIA. Realitatea TV va difuza un interviu în EXCLUSIVITATE cu actorul francez
Gerard DEPARDIEU vine în ROMÂNIA. Realitatea TV va difuza un interviu în EXCLUSIVITATE cu actorul francez

Gerard DEPARDIEU vine în ROMÂNIA. Realitatea TV va difuza un interviu în EXCLUSIVITATE cu actorul francez

Gerard Depardieu va susține un spectacol de muzică și poezie în arena circului Metropolitan București. Evenimentul are loc pe 7 decembrie, de la ora 19.30. Depardieu este la prima apariție pe o scenă din România.

Actorul francez îi va oferi un interviu în exclusivitate realizatorului emisiunii de la Realitatea TV, Realitatea Românească, Octavian Hoandră. Emisiunea va fi difuzată pe 9 decembrie, scrie realitatea.net.

Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi. El a câștigat mai multe premii, incluzând câte o nominalizare pentru cel mai bun actor la Academy Award și la premiile BAFTA1992 pentru rolul său din Cyrano de Bergerac, și o alta la Oscar în 1991.

Pentru aceeași prestație de înalt nivel artistic a fost onorat cu Frunza de Palmier la Cannes în 1990. Tot datorită cunoscutului personaj al lui Edmond Rostand a primit premiul Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor din Green Card.

Gérard Depardieu s-a născut în Châteauroux, Indre, Franța. Este unul din cei șase copii ai lui Anne Jeanne Josèphe "la Liette" (n. Marillier) și René Maxime Lionel "le Dédé" Depardieu, un fierar și pompier voluntar.

Depardieu și-a petrecut mai mult timp pe stradă decât la școală, pe care a abandonat-o la vârsta de 13 ani. La 16 ani, Depardieu a plecat din Châteauroux la Paris, unde a studiat actoria, îndrumat de Jean-Laurent Cochet.

În 1986, numele lui a început să fie cunoscut pentru performanța sa din rolul unui fermier cocoșat din filmul Jean de Florette. 5 Ani mai târziu el a câștigat un César pentru rolul său din Cyrano de Bergerac. El a jucat rolul lui Obélix în cele trei filme Astérix.

În 1970 Depardieu s-a căsătorit cu Élisabeth Guignot cu care a avut doi copii: actorul Guillaume (1971–2008) și actrița Julie (1973). În 1992, în timp ce era despărțit de Élisabeth, el a avut o fiică, Roxane, cu modelul Karine Sylla.

În 1996 el a divorțat de Élisabeth și a început o relație cu actrița Carole Bouquet, cu care a fost căsătorit între 1997 și 2005.

Pe 14 iulie 2006, actorul a avut un copil, Jean, cu Hélène Bizot, conform numărului 3089 (din 31 iulie 2008) din Paris Match. Din 2005, Depardieu trăiește cu o romancieră, absolventă a Universității Harvard, Clémentine Igou.

Pe 13 octombrie 2008, fiul său Guillaume a murit la vârsta de 37 de ani, din cauza unor complicații, datorate unei pneumonii contractate se pare în România cu prilejul filmării peliculei Copilăria lui Icar.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: