Evenimentul Zilei > EVZ Play > Denise Rifai s-a spovedit la EvZ TV. Ce spune de relația cu Gușă
VIDEO

Denise Rifai s-a spovedit la EvZ TV. Ce spune de relația cu Gușă

Jurnalista Denise Rifai consideră că abia după 40-45 de ani, bărbații sunt bărbați cu adevărat și că fiecare trebuie să facă ce-i place, „dar să fie de calitate”

Invitată la emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.tv, Denise Rifai a declarat cu sinceritate că, până la 40 de ani, bărbații experimentează și că viața adevărată începe abia după 45 de ani. „Bărbatul devine bărbat după 45. Așa gândesc eu. Opinia mea de femeie jurnalist sau de femeie: pentru mine, bărbatul devine bărbat după 40 de ani. După 45 deja ești bărbat. Și după aceea începe viața. De bărbat. Până atunci, experimentezi”, a spus moderatoarea.


Urmărește emisiunea, integral, AICI.


Întrebată de Mirel Curea dacă s-a simțit trădată de Cozmin Gușă că a intrat în PSD, jurnalista a declarat că „trebuie să facem ce simțim, în etapele în care suntem. Ce, adică nu mai acceptăm reconversia profesională? Omul trebuie să muncească toată viața lui. Și să facă ce-i place, dar să facă de calitate.”

Ce spune Denise Rifai despre Gușă

Despre Cozmin Gușă, ea consideră că e un om care „iubește presa, dar el e om politic, așa e el prin toți porii lui. Iubește și presa, face presă, a făcut presă, dar, vezi tu, în el nota asta politică a fost întotdeauna aia mai mare. Și el e politician, în tot. Mentalitatea lui e de politician. Ca și a lui Rareș. Rareș nu a fost niciodată jurnalist. Rareș a fost politician întotdeauna. E în rasa lor. Așa sunt ei, amândoi, în ADN. Băieții ăștia doi sunt complecși și au momente când sunt în viziune comună și momente când sunt separați, pe doctrine separate.

„Nu avem nevoie de vedete în politică”, a mai spus Rifai, referindu-se la Rareș Bogdan, adăugând că se așteaptă de la el „ să fie un om cu foarte mult content în politică. Asta aștept eu de la el acum. Să vină cu proiect și să facă treabă. Deci și el, 45, bărbat tânăr. Mult succes în politică, de acum încolo.”