În timp ce multe partide de stânga îl acuză pe președintele Trump că a politizat coronavirusul, CNN a dedicat un segment întreg al emisiunii despre modul în care pandemia ar putea ajuta democrații să câștige alegerile.

Prezentatorii și invitații CNN au discutat despre modul în care panica cu privire la răspândirea virusului va împiedica creşterea încrederii lui Trump faţă de populaţie. Cel puţin asta speră ei în aceste momente cruciale.

Democratul Andrew Yang a sugerat că va exista o „sete în creștere” pentru o administrație precum cea a fostului președinte Obama, continuând cu ideea că „atunci când Joe Biden va deveni președinte, va exista o revenire la normalitatea morală, la competențe, deoarece Trump și republicanii au condus guvernul pe modelul anti -guvern, ceea ce nu dorim atunci când ne confruntăm cu o criză de sănătate”.

„Și știm cu toții că, atunci când Joe va deveni președintele nostru, el va aduce acasă o mulțime de aliați ai lui Obama care sunt cu adevărat, cu adevărat competenți și tehnocrați”, a spus Yang.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE