Rezultatul este cunoscut, au câștigat locuitorii țărilor care au ales să lupte, care și-au păstrat libertățile și au avut parte de o viață normală, cu toate consecințele care decurg de aici.

România a ales să capituleze fără luptă: a suspendat drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor ei (dreptul la muncă, învățătură, liberă circulație, de proprietate privată, libertate individuală, viață intimă și privată, inviolabilitatea domiciliului, libertatea conștiinței, accesul la cultură, libertatea întrunirilor, libertatea economică…) și, drept consecință, a cauzat suferințe cumplite pentru câteva milioane de români: săracie, foamete, nebunie. Cea mai gravă decizie a fost suprimarea dreptului la viață prin interzicerea accesului în spitale a bolnavilor non-Covid.

Aceste decizii au fost luate de președintele Klaus Iohannis, precum și de către toate partidele parlamentare.

Să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă regele Ferdinand, din dorința de a mai fura câteva miliarde din visteria țării, ar fi capitulat fără luptă, clamând grija pentru viețile cetățenilor! Fiind însă un patriot, a ales să lupte pentru țară, cu toate consecințele cunoscute. La Mărășești, soldații români au dat dovadă de curaj, eroism și patriotism, făcând posibil Trianonul; nu au fost fricoși, nu au fugit din fața inamicului!

Astăzi, România este condusă de oameni fricoși, lași și corupți. Când țara a fost atacată, au capitulat fără luptă, având însă posibilitatea să devalizeze bugetul țării.

S-a instaurat dictatura politico-medicală care, ca orice dictatură, a folosit forța, politica pumnului în gură și a binelui cu forța! Și chiar a scos pe stradă tancuri, cu mitraliere de război; cu cetățenii țării luptă, cu adversarul nu!

Ca să nu mai vorbim de faptul că 5 milioane de români au fost declarați infractori și arestați la domiciliu, pentru simpla vină ca au împlinit 65 de ani!

Rezultatul: economia a fost pusă la pământ, capitalul românesc este aproape distrus, deficitul este uriaș, iar viețile a milioane de români sunt distruse. În plus, pensiile și alocațiile pentru copii nu mai pot fi majorate, banii alocați în acest sens fiind folosiți pentru achiziții de măști, manuși și alte lucruri/echipamente la prețuri (extraordinar de) mult umflate!

Iar, în final, ce să vezi? Virusul continuă să existe, dar vaccin nu!

Și în timp ce unele țări și-au imunizat deja locuitorii, noi suntem amenințați că o vom lua de la capăt: stare de urgență, suspendare libertăți, dictatură…Avem deja noi cazuri celebre de infectați, nu suntem docili, merităm să fim pedepsiți!

Să fie clar:

1. Nimic, dar absolut nimic nu se poate clădi pe frică, lașii nu au construit niciodata nimic, doar au distrus.

2. Virusul există, dar nu are niciun efect pentru 90% din populație. 9,75% se îmbolnăvesc, dar se tratează și se fac bine și numai 0,25% sunt în pericol grav, în asociere cu alte maladii de care suferă.

3. Tot mai multe instituții prestigioase (vezi KM4 Germania), demonstrează că metoda izolării este cea mai mare greșeală (politică) a secolului XXI.

4. Metoda izolării nu rezolvă nimic, doar cel mult poate amâna un pic deznodământul.

Prin urmare, până când populația nu se auto-imunizează, problema nu este rezolvată pe deplin; cu cât mai repede, cu atât mai bine! În Suedia nu mai vine valul 2, în schimb la noi, da. De ce? Simplu, pentru a se putea frauda alegerile și pentru a se mai devaliza ce se mai poate din buget.

Criza a împărțit populația în două; cei care au suferit cumplit și cei care nu au nicio pierdere. Din cea de-a doua categorie, a celor cu burta și buzunarele pline, provin toți susținătorii suspendării libertăților și instaurării dictaturii! Pentru ei, nu contează ce se întâmplă cu țara, lor să le fie bine!

Dar pierd din vedere un lucru: în România sunt câteva milioane de patrioți dispuși, dacă este nevoie, să-și dea viața pentru patria lor și care nu vor mai accepta repetarea acestor umilințe.

Patrioții vor o Românie puternică, clădită pe munca celor curajoși. Ei nu sunt atât de vocali precum fricoșii, dar în momente de cumpănă intervin. Ei nu vor mai accepta fără luptă suspendarea libertăților sau dictatura.

Pentru că patrioții luptă pentru democrație, iar democrația nu poate exista fără libertăți.