Un nou demers în dosarul Dragnea! Liviu Dragnea și Olguța Șefu au cerut instanței supreme să scape de pedeapsă! Olguța Șefu, fostul director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a introdus luni o contestație în anulare, anunță romaniatv.net.

Olguța Șefu a fost condamnată pentru fals intelectual,  împreună cu Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, la o  pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare. Demersul Olgutei Șefu, legat de depunerea la instanța supremă a contestației în anulare, a fost comunicat luni. Și Liviu Dragnea a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o contestaţie în anulare împotriva sentinței prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Contestaţia a fost înregistrată vineri, conform site-ului Instanţei supreme, nefiind încă stabilit un termen pentru începerea procesului. Încă nu se cunosc motivele aduse de fostul lider al PSD în cererea prin care a introdus contestaţia în anulare care este o cale extraordinară de atac.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv,  pe data de 27 mai, de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.