Evenimentul Zilei > Actualitate > DEMENȚĂ TOTALĂ. Rușii au înlocuit femeile GOALE, CĂȚEII și PISICILE cu Vladimir Putin. Nebunia anului vine din Rusia
DEMENȚĂ TOTALĂ. Rușii au înlocuit femeile GOALE, CĂȚEII și PISICILE cu Vladimir Putin. Nebunia anului vine din Rusia

DEMENȚĂ TOTALĂ. Rușii au înlocuit femeile GOALE, CĂȚEII și PISICILE cu Vladimir Putin. Nebunia anului vine din Rusia

Un ziar rusesc a avut cea mai nebună idée din 2015. Publicația respectivă a avut ideea să editeze un calendar ce îi este dedicat lui Vladimir Putin. Fiecare fotografie a liderului de la Kremlin este însoțită de un citat al acestuia.

Dacă sunteţi sătui de calendare cu căţei şi pisoi, puteţi opta în 2016 pentru o versiune 100% Putin, informează Agepres, citând TF1.  Astfel, un ziar rusesc a decis să producă şi să pună în vânzare un calendar consacrat în întregime preşedintelui rus. Pentru o sumă în ruble estimată la aproximativ 70 de euro sau 76 de dolari, ruşii pot profita de fotografii şi maxime ale liderului rus tot anul.

În acest calendar, botezat 'Tot anul cu Preşedintele Rusiei', Vladimir Putin se afişează cu pieptul gol, în ţinută militară, pe cale să facă sport, mirosind flori, mângâind un căţel sau semnând autografe pentru copii, toate imaginile vehiculând ideea unui preşedinte apropiat de popor, un bărbat puternic, dar sensibil, chiar afectuos.