Evenimentul Zilei > International > Declarațiile INCREDIBILE ale unui politician spaniol: Homosexualii sunt vinovați pentru datoria Spaniei
Declarațiile INCREDIBILE ale unui politician spaniol: Homosexualii sunt vinovați pentru datoria Spaniei

Declarațiile INCREDIBILE ale unui politician spaniol: Homosexualii sunt vinovați pentru datoria Spaniei

Luz Elena Sanín, senator al Partidului Popular, aflat la putere, a avut o serie de declarații halucinante cu privire la homosexuali și datoria de stat a Spaniei, relatează site-ul TheLocal.es.

"Partidul conservator  a crescut cheltuielile publice din cauza datoriilor provocate de subvenţionarea ONG-urilor şi homosexualilor. Fostul premier Jose Luis Zapatero a condus la creşterea datoriei la peste un trilion de euro prin favorurile sale. PP a fost nevoit să adâncească criza economică din ţară, atunci când a venit la putere, pentru a putea să ramburseze datoriile contractate de Zapatero prin subvenţionarea comunităţii gay-ilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor. Altfel n-am fi avut această gaură economică", a declarat Sanin, într-o conferință de presă.

Declarațiile sale au iscat reacții aprinse în rândul opoziției și al opiniei publice, care i-au cerut demisia.

"Aruncarea vinei pe ONG-uri şi grupuri LGBT pentru datoria publică a Guvernului este ruşinoasă", a declarat parlamentara socialistă Patricia Hernández pentru cotidianul El Plural, îndemnând-o pe Sanín să-şi ceară scuze sau să demisioneze.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.