O româncă stabilită în Nisa se afla pe faleza unde a avut loc teribilul măcel cu soţul, copilul de şase ani şi alţi români. Povesteşte cu groază momentele prin care a trecut seara trecută.

"Am văzut camionul de la distanţă, l-a văzut şi soţul şi am văzut lumea care sărea din faţa lui, dar şi cum erau aruncaţi oamenii loviţi. Mi-am dat seama că este vorba de un atentat, pentru că nu se putea circula în zonă. Eram un grup de vreo 16 români şi câţiva francezi, în total vreo 40 de oameni. Când a tras spre noi ne-am împrăştiat şi când a văzut asta şoferul a tras din  nou camionul spre stânga câtre alte grupuri de oameni.", a declarat şocată doamna Rugină pentru Antena 3.

Un alt român stabilit în Nisa a transmis că şocul a fost atât de puternic, încât abia după 5 minute şi-a dat seama că este vorba de un atac terorist. 

"În momentul în care mi-am recuperat familia, am urcat direct în maşină şi după cinci minute am înţeles de fapt ce s-a întâmplat.", a precizat românul pentru acelaşi post de televiziune. 

Un atac terorist a avut loc aseară în Nisa. 84 de oameni au murit şi peste o sută au fost răniţi, după ce un camion a intrat în mulţimea de oameni care sărbătorea Ziua Naţională a Franţei.