Evenimentul Zilei > Actualitate > DECLARAȚII-ȘOC ale lui Smiley după vacanța EXOTICĂ cu Gina Pistol: „Ne-am întors o FAMILIE”
DECLARAȚII-ȘOC ale lui Smiley după vacanța EXOTICĂ cu Gina Pistol: „Ne-am întors o FAMILIE”

DECLARAȚII-ȘOC ale lui Smiley după vacanța EXOTICĂ cu Gina Pistol: „Ne-am întors o FAMILIE”

Smiley s-a întors mai fericit ca niciodată după vacanță exotică pe care a petrecut alături de noua sa iubită, Gina Pistol.

Artistul a făcut publice mai multe informații prețioase din viața sa amoroasă. În plus, cântăreţul „a dat din casa” familiei „Românii au talent”. Cel de-al optulea sezon al emisiunii de talente va începe în curând la PRO TV. Smiley vorbește despre Pavel Batoș, colegul său, ca despre un frate. 

„Măi, să ştii că prima dimineaţă în care m-am trezit lângă el a fost grea. Suntem oficial o familie! (…). Anul acesta, «Românii au talent» va fi de excepţie. (…). Sezonul acesta va fi unul cu totul şi cu totul deosebit, pentru că avem poveşti de viaţă senzaţionale, cu oameni care au reuşit să treacă peste experienţe dificile, oameni care au călătorit în toată lumea. (…)", a povestit Smiley la ProTV.

 Potrivit declaraţiilor făcute de Pavel Bartoş, Smiley nu prea are timp de vacanţe, pentru că e tare ocupat cu spectacolele, atunci când nu e la filmările pentru "Românii au talent".

"Ştii unde e problema lui? Eu când mă duc în vacanţe, el are concerte. (…). Da, e foarte bun, e darnic cu copii. (…). La Madrid, cred că au fost peste 10.000 de oameni – i-am ţinut într-o piaţetă. Da, sunt nişte poveşti extraordinare”, a spus dezvăluit Pavel Bartoş.

Caravana celui mai tare show de divertisment a oprit în Bucureşti, Cluj şi Chişinău şi, pentru prima oară în istoria emisiunii, preselecţiile au avut loc şi în Spania. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: