Declarații incendiare. Familia a spus totul despre răpirea fiicei lor: „A durat 45 de minute...”

Declarații incendiare. Familia a spus totul despre răpirea fiicei lor: „A durat 45 de minute...”

Familia victimei olandezului din Iași a făcut declarații cutremurătoare despre momentele în care fiica lor a fost răpită.

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, a făcut o victimă şi la Iaşi, scrie Antena3.

În timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o altă fetiţă din comuna Horleşti, care atunci avea vârsta de opt ani. Părinții fetei din Iași l-ar fi recunoscut pe olandez ca fiind agresorul fiicei lor.

Pe 15 iunie 2016, olandezul a dat câteva ture prin sat, s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o înăuntru. A condus până la ieşirea din sat, ar fi luat-o pe în brațe și ar fi mângâiat-o în zonele intime.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mama fetei a povestit, joi seară, la "Sinteza zilei", cum s-a petrecut totul.

„Pe 15 iunie 2016, am trimis fetița la magazinul din sat să cumpere două pâini și o sticlă de suc. A cumpărat și venind spre casă, cu 100 de metri înaite de casă, un individ cu o mașină albă, a oprit, i-a întins fetei o gumiță și a întrebat-o dacă vrea să meargă acasă.

Fetița s-a urcat în mașină crezând că este o rudă. Ajungând aproape de casă i-a spus că vrea să coboare, dar el nu a zis nimic. A continuat să meargă cu mașina și a înconjurat de două ori satul.

A mers apoi pe un drum de țară, a oprit mașina și a luat fetița și a pus-o pe brațele lui. Și acolo i-a pus mâna pe picioare”, a povestit mama fetiței.

Femeia spune că fata a fost răpită cel puțin 45 de minute.