Prezentatoarea Gina Pistol a dezvăluit detalii despre slujba de creștinare a micuței Josephine Ana Maria. Evenimentul a avut loc în zi de mare sărbătoare, chiar de Rusalii și a fost ținut departe de ochii publicului. Pentru celebrul cuplu format din Smiley și Gina Pistol, evenimentul a fost unul extrem de frumos și emoționant, potrivit declarațiilor mamei fetiței.

Gina Pistol: A fost o zi magică

Slujba de creștinare a copilului a avut loc duminică. Deși părinții micuței Josephine au încercat să țină secret evenimentul, cântăreața Andreea Bănică a fost cea care a transmis, pe Instagram, că slujba religioasă urma să aibă loc pe 20 iunie. Ulterior, Gina Pistol a confirmat informația.

Evenimentul religios a fost extrem de emoționant pentru părinți. Mama micuței Josephine a mărturisit că a avut lacrimi în ochi pe parcursul slujbei. „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru Antena 1.

Mama fetiței a subliniat, pe 20 iunie, că nu petrecerea de după slujba de creștinare a fost cea mai importantă, dimpotrivă. „Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată” a declarat Gina Pistol, duminică.

Mama micuței Josephine a radiat de bucurie

La slujba de creștinare au participat apropiați ai părinților, printre care Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Ștefania iubita lui Speak și membri ai familiei. Deși planurile au fost făcute în mare secret, pe rețelele de socializare au fost publicate o serie de poze de la eveniment, iar despre Gina Pistol se poate spune că a radiat de bucurie.

Mama fetiței a purtat o rochie cu motive tradiționale românești, care a îmbinat nuanțe de crem, roșu și alb. Machiajul Ginei Pistol a fost unul simplu, care i-a pus în lumină trăsăturile naturale. Starea de spirit a proaspetei mame a fost fără doar și poate de fericire.

Cine sunt nașii micuței Josephine. „E minunat să fii mamă”

Inițial, Gina Pistol nu a făcut publici nașii micuței Josephine, ci doar a infirmat faptul că Adrian Sârbu ar fi unul dintre părinții spirituali ai fetiței. Marți însă, ea a dezvăluit că nașii copilului sunt doi prieteni buni ai părinților.

„Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a spus Gina Pistol. „E minunat sentimentul când devii mamă, este minunat! Uiți de tot greul”, a mai adăugat ea.

Gina Pistol și Smiley au mărturisit că sarcina a fost mai degrabă o surpriză, fiindcă mama micuței Josephine nu avea șanse să rămână însărcinată, potrivit medicilor. „Uite că Dumnezeu a avut alt plan”, a conchis prezentatoarea.