Evenimentul Zilei > Monden > Smiley și Gina Pisol și-au botezat fetița în zi de mare sărbătoare. Au ținut totul în secret până în ultima clipă
Smiley și Gina Pisol și-au botezat fetița în zi de mare sărbătoare. Au ținut totul în secret până în ultima clipă

Smiley și Gina Pisol și-au botezat fetița în zi de mare sărbătoare. Au ținut totul în secret până în ultima clipă

Celebrul cuplu format din Smiley și Gina Pistol a confirmat că, duminică, 20 iunie, a avut loc slujba de creștinare a fetiței lor. Mama micuței Josephine a subliniat că evenimentul religios este cel mai important pentru copil, nu petrecerea de după slujbă.

Micuța fetiță a celebrului cuplu format din Smiley și Gina Pistol a fost creștinată, duminică, 20 iunie. Micuța Josephine a fost dusă la biserică spre a fi botezată. Mama copilei a spus că evenimentul nu va implica un număr mare de persoană, fiindcă important este scopul creștinesc, nu petrecerea în sine.

La eveniment au participat membrii ai familiei și prieteni ai cuplului, deși la celebrarea botezării copilei nu au putut fi prezenți toți cei apropiați Ginei Pistol, scrie Cancan.

Smiley și Gina au vrut să păstreze secret evenimentul religios. Cine a dezvăluit secretul

Smiley și Gina Pistol au fost foarte rezervați în ceea ce privește furnizarea de informații privind copilul lor. Cei doi nu au postat fetița pe Instagram și nici nu au oferit în spațiul public foarte multe detalii despre Josephine.

De obicei, cele două vedete subliniază că aspectele legate de copilul lor fac parte din viața personală. Secret trebuia să fie și ritualul de botezare al copilului lor, însă o vedetă apropiată cuplului a dezvăluit pe Instagram când va avea loc creștinarea fetiței.

Cântăreața Andreea Bănică a postat, pe Instagram, mai multe story-uri în care discuta despre o ținută și… a dezvăluit public că slujba de creștinare a micuței Josephine ar fi urmat să aibă loc duminică, 20 iunie.

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța  Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, s-a exprimat Andreea Bănică în story-urile publicate pe contul său de Instagram.

Cine participă la eveniment. Gina Pistol infirmă că Adrian Sârbu va fi nașul fetiței

Contactată de presă, Gina Pistol a transmis că nu Adrian Sârbu va fi nașul fetiței sale, însă nu a dezvăluit cine anume va avea această onoare. Mama micuței Josephine a spus că petrecerea va fi una restrânsă, iar la eveniment vor participa persoane apropiate familiei.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la „Asia Express”,  sunt plecați la filmări”, a declarat Gina Pistol.

Mama fetiței a mai vorbit și despre importanța evenimentului religios pentru Josephine. „Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată” a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Ce spune Smiley despre viața de tătic

Deși petrece foarte mult timp în studio și nu are nevoie de prea mult timp pentru a compune piese, Smiley a mărturisit pentru EvZ că pentru fiica lui nu a reușit deocamdată să compună nimic.

„Încă nu m-am apucat să compun pentru fiica mea, dar pentru că nu știu cântece pentru copii. Când îi mai cânt împrovizez. Mă bucur de fiecare moment cu ea”, a povestit juratul de la „Superstar România”. Chiar dacă nu are deocamdată propriile cântece, Josephine se bucură de „prostelile” părinților ei. „Este la vârsta la care răspunde mai bine la tonuri mai înalte și îmi mai schimb vocea când sunt în prejma ei”, ne-a povestit amuzat Smiley.

Până în momentul de față cei doi părinți au decis să nu posteze nicio imagine completă cu fiica lor, însă Smiley ne-a povestit că micuța este foarte frumoasă și foarte cuminte. „Nu ne dăm seama cu cine seamănă. Este doar foarte frumoasă. Nici la ochi nu știu să zic cu cine seamănă, pe cine moștenește pentru că încă nu s-a definitivat culoarea ochilor. Este foarte cumine. Noi vorbim cu ea, îi explicăm să stea liniștită că noi mergem să mâncăm și își vede de treaba ei. Noaptea doarme”, a spus tatăl micuței Josephine.