Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Smiley, dezvăluiri despre viața de tată. „Am învățat repede să schimb scutece”
VIDEO

VIDEO. Smiley, dezvăluiri despre viața de tată. „Am învățat repede să schimb scutece”

Smiley și Gina Pistol sunt cei mai celebrii proaspăt părinți din România și deși fiica lor abia a împlinit trei luni, cei doi reușesc să-și împartă cumva sarcinile. În timp ce alți tați se feresc să se apropie prea mult de copii în primele lor luni de viață, juratul de la „Superstar România” a fost extrem de implicat încă din ziua în care Josephine a venit acasă.

Cu toate că Gina Pistol a refuzat să se reîntoarcă pe micul ecran și să se dedice în exclusivitate micuței, Smiley nu lasă totul în seama partenerei sale. Artistul nu duce lipsă de proiecte, având propria emisiune online, este juratul unui show tip concurs, compune pentru artiștii de la Hahaha Production și este implicat în tot felul de campanii, însă susține că face față cu brio acestor provocări.

„Fac față. Eu eram oricum obișnuit cu un ritm mai alert și pot să spun că acum după un an de pauză, în care ritmul a devenit mai lent mi-e mai greu să mă adaptez, adică obosesc mai repede. Pur și simplu mi-am ieșit din ritm”, a povestit Smiley pentru EVZ.

Deși petrece foarte mult timp în studio și nu are nevoie de prea mult timp pentru a compune piese, artistul ne-a mărturisit că pentru fiica lui nu a reușit deocamdată să compună nimic.

„Încă nu m-am apucat să compun pentru fiica mea, dar pentru că nu știu cântece pentru copii. Când îi mai cânt împrovizez. Mă bucur de fiecare moment cu ea”, a povestit juratul de la „Superstar România”. Chiar dacă nu are deocamdată propriile cântece, Josephine se bucură de „prostelile” părinților ei. „Este la vârsta la care răspunde mai bine la tonuri mai înalte și îmi mai schimb vocea când sunt în prejma ei”, ne-a povestit amuzat Smiley.

O lasă pe Gina să aibă momente de respiro

Până în momentul de față cei doi părinți au decis să nu posteze nicio imagine completă cu fiica lor, însă Smiley ne-a povestit că micuța este foarte frumoasă și foarte cuminte. „Nu ne dăm seama cu cine seamănă. Este doar foarte frumoasă. Nici la ochi nu știu să zic cu cine seamănă, pe cine moștenește pentru că încă nu s-a definitivat culoarea ochilor. Este foarte cumine. Noi vorbim cu ea, îi explicăm să stea liniștită că noi mergem să mâncăm și își vede de treaba ei. Noaptea doarme”. Atât de entuziasmat este Smiley de micuța lui încât se numără printre puținii bărbați care se aventurează în creșterea copiilor încă din primele lor luni de viață. La scurt timp după ce au venit de la maternitate, artistul și-a luat rolul în serios și a lăsat-o pe Gina să se ocupe și de alte treburi. „Facem cu rândul. Nu îmi este deloc frică să rămân singur cu ea. Am învățat repede să schimb scutecele, să o spăl și așa mai departe și nu mi s-a părut greu”, a mai declarat Smiley pentru EVZ. Cu toate acestea ne-a recunoscut că nu s-a apucat să citească cărți de parenting sau să ceară sfaturi de la specialiști. „Gina a citit foarte multe cărți de parentig, îmi mai dă și mie pasaje interesante, dar eu până acum nu am citit. Cu siguranță o să mai citesc lucruri să înțeleg, dar eu sunt destul de relaxat în privința asta, din postura de tată”.