Evenimentul Zilei > Social > Declarație cumplită a lui Dincă: „Am observat că mișca un picior, ca un spasm”
Declarație cumplită a lui Dincă: „Am observat că mișca un picior, ca un spasm”

Declarație cumplită a lui Dincă: „Am observat că mișca un picior, ca un spasm”

Gheorghe Dincă a povestit, în fața anchetatorilor, „filmul evenimentelor” tragice care ar fi culminat, spune el, cu incinerarea Alexandrei Măceșanu.

Criminalul Gheorghe Dincă ar fi surprins-o pe Alexandra cu telefonul în mână, după ce aceasta sunase la numărul de urgență 112 și ceruse, disperată, ajutor. Din ceea ce declară Dincă, nu ar fi premediat uciderea adolescentei. Mai mult, acesta susține că a fost tentat, la un moment dat, să cheme ambulanța pentru a o resuscita pe fată.

„Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a declarat Gheorghe Dincă. Din spusele criminalului, a reieșit că Alexandra Măceșanu a căzut lângă o masă. Dincă a observat că fetei îi curgea sânge din nas și din ureche dreaptă. „Am observat că mişca un picior ca un spasm… m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa, ” a declarat „Monstrul din Caracal”. El a mai declarat că, ulterior, i-a dat foc Alexandrei într-un butoi din curte pentru a ascunde urmele.

Dan Antonescu, expert criminolog, crede că Gheorghe Dincă  „s-a dat de gol.” Acesta spune că Dincă nu a fost un „lup singuratic” și că face parte dintr-o rețea care se ocupă cu traficul de persoane. Gheoghe Dincă a declarat, în fața anchetatorilor, că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, numai că indiciile descoperite, până acum, de specialiști, nu au confirmat – cel puțin în cazul Luizei – declarația lui Dincă. Nici familia Alexandrei nu crede că probele descoperite până acum sunt concludente și solicită ca adolescenta să fie căutată în continuare.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: