Evenimentul Zilei > Sport > Decizie luată de clubul lui Gheorghe Hagi. Revista oficială a Viitorului nu dispare
Decizie luată de clubul lui Gheorghe Hagi. Revista oficială a Viitorului nu dispare

Decizie luată de clubul lui Gheorghe Hagi. Revista oficială a Viitorului nu dispare

Oficialii Viitorului au anunțat că nu vor suspenda apariția revistei clubului.

UPDATE: Oficialii celor de la FC Viitorul au reacționat în cadrul unui comunicat și au precizat că proiectul revistei va continua.

„FC Viitorul Constanța dorește să-și informeze suporterii din întreaga țară că va continua proiectul început în luna februarie a acestui an de a edita o revistă a clubului. Modul în care informațiile referitoare la clubul nostru vor fi reflectate în paginile revistei „Viitorul” va fi mereu doar cu acceptul și în termenii stabiliți de FC Viitorul Constanța ! Astfel, decizia de a printa, a publica doar on-line sau a modifica tirajul este o decizie comercială care aparține în exclusivitate clubului.”

Jurnalistul Daniel Nanu a anunțat, marți, că revista clubului FC Viitorul, care era distribută gratuit la partidele de la Ovidiu ale dobrogenilor, nu va mai apărea.

„Desi au semnat un contract important de sponsorizare, cica 1 milion de euro anual, Academia Hagi si Clubul Viitorul au ales sa nu mai tipareasca revista 😀”, a scris Daniel Nanu pe contul de Facebook. Ulterior, el a revenit cu un alt mesaj.

„Marele sponsor al Academiei Hagi cica e Petrom. 1 milon pe an. Prima masura: nu mai tiparim revista😀.”

Altfel, Gheorghe Hagi a luat măsuri radicale pentru a se proteja de criza econimică. Imediat după declararea stării de urgență și întreruperea campionatului intern, patronul celor de la Viitorul a decis să înjumătățească salariile fotbaliștilor și angajaților de la clubul pe care îl finanțează.

„Dar avem şi noi o problemă cu jucătorii care sunt împrumutaţi la cluburi. Pe 30 iunie expiră perioada de împrumut, vin la noi la echipă, nu putem să îi folosim şi, culmea, nici nu putem să îi legitimăm, pentru că nu este perioadaă de transfer.

Din 30 iunie până când începe perioada de transfer, jucătorii ăştia sunt ai nimănui. Nici nu putem să îi plătim, nici nu putem să îi legitimăm. Este o situaţie puţin delicată”, vorbea președintele Gică Popescu despre una dintre problemele apărute.

„Politica noastră a fost să negociem cu toţi angajaţii clubului, în funcţie de nivelul salarial, o diminuare a costurilor în general, nu doar cu jucătorii. Bineînţeles că partea salarială e una importantă pentru că avem în jur de 150 de angajaţi între academie şi club. Era normal să facem această chestiune, am purtat un dialog cu toţi angajaţii clubului, în proporţie de 99% avem aceste acte adiţionale semnate”, mai spunea Popescu.


Un nou proiect a fost lansat la FC Viitorul. Surpriza pregătită fanilor de Gheorghe Hagi

FC Viitorul a pus mâna pe primul trofeu al sezonului, după ce a învins campioana. „Nu pot spune că a fost o victorie meritată”