Decizia luată de Simona Halep, înaintea turneului de la Miami: „Sunt mai liniștită”

Decizia luată de Simona Halep, înaintea turneului de la Miami: „Sunt mai liniștită”

Simona Halep, numărul 3 WTA, a declarat, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în SUA, că este mai liniştită după vaccinarea anti-Covid-19. Tenismena română așteaptă cu emoție și speranțe Turneul WTA de la Miami.

Decizia luată de Simona Halep.

Simona Halep, numărul 3 WTA, a declarat, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în SUA, că este mai liniştită după vaccinarea anti-Covid-19 şi că de abia aşteaptă să joace câteva meciuri la turneul de la Miami. Turneul WTA de la Miami se joacă în perioada 23 martie - 3 aprilie, în direct la Digi Sport.

Simona Halep va participa la WTA Miami

"Sunt mai liniştită (n.r. - după vaccinare), am şi făcut virusul, deci mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în Statele Unite. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice, iar acum abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine", a afirmat Simona Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep a explicat că a făcut rapelul la vaccinul Pfizer cu două zile mai devreme, cu acordul medicilor, şi că se simte bine, relatează Digi 24 .

"Nu am avut reacţii adverse, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi face rapelul. Şi l-am făcut la 19 zile", a adăugat tenismena română.

„Nu prea ştiu despre restricţiile de acolo”. Decizia luată de Simona Halep

Numărul 3 mondial a menţionat că nu ştie exact care vor fi restricţiile din Statele Unite în contextul pandemiei. Ea a mai spus că pe timpul turneului de la Miami jucătorii se vor afla într-o bulă sanitară.

"Nu prea ştiu despre restricţiile de acolo, dar ştiu că noi vom fi în ''bubble'' (n.r. - bulă sanitară) şi sunt OK cu asta. Pentru că aşa am fost la toate turneele de până acum, mai puţin câteva zile în Australia. Nu pot să zic că am o problemă mare, nu e confortabil, dar o să fie OK", a mai afirmat ea.

Simona Halep va participa în perioada 23 martie - 3 aprilie la turneul de la Miami, în direct pe Digi Sport. La ultima ediţie, cea din 2019, jucătoarea română a atins faza semifinalelor, când a fost învinsă cu 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova din Cehia.