Evenimentul Zilei > Justitie > Decizia judecătorilor în cazul pedofilului care a abuzat o fetiță de patru ani
Decizia judecătorilor în cazul pedofilului care a abuzat o fetiță de patru ani

Decizia judecătorilor în cazul pedofilului care a abuzat o fetiță de patru ani

Bărbatul care a agresat sexual, vineri, o fetiţă de patru ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi.

Magistraţii din Dorohoi au admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, dispunând arestarea bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi. În temeiul art. 226 alin.1 raportat la art. 223 alin. 2 din Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului (…), pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c Cod penal pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 12 septembrie 2020 şi până la data de 11 octombrie 2020, inclusiv”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Un bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi agresat sexual o fetiţă şi ar fi lovit-o pe alta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, ca urmare a faptului că în cursul zilei de vineri, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală.

O altă minoră, de şase ani, care era în apropiere, a reacţionat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braţ, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunţat la acţiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la incident, cele două fetiţe au povestit întâmplarea unui echipaj mixt, format din jandarm şi poliţist, care patrulau în zonă. Poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: