Evenimentul Zilei > Actualitate > DECĂDEREA UNEI ACTRIŢE. În loc să joace în filme de colecţie, a ajuns să FIE SCLAVA ABUZURILOR MURDARE ale bărbaţilor
DECĂDEREA UNEI ACTRIŢE. În loc să joace în filme de colecţie, a ajuns să FIE SCLAVA ABUZURILOR MURDARE ale bărbaţilor

DECĂDEREA UNEI ACTRIŢE. În loc să joace în filme de colecţie, a ajuns să FIE SCLAVA ABUZURILOR MURDARE ale bărbaţilor

Frida Farrell a trecut printr-o traumă, atunci când şi-a început cariera. A fost sechestrată şi a devenit sclavă sexuală pentru mai mulţi bărbaţi. În loc să joace în filme, a trăit coşmarul vieţii ei.

Frida Farrell locuia, la 22 de ani, în Londra. Aceasta era în căutarea unui rol, deoarece îşi dorea să devină actriţă şi să joace în filme.

Frida a trecut printr-o experienţă dezastruoasă. Într-o zi, se afla pefaimoasa stradă Oxford, când un individ care părea să aibă în jur de 50 de ani a abordat-o. Bărbatul era decent îmbrăcat şi părea prietenos, astfel că tinerei actriţe nu i se păruse nimic în neregulă. 

A aflat că bărbatul urma să susţină un un casting pentru un pliant de vacanţă şi a invitat-o să participe. A preferat să nu accepte din prima, însă după ce i-a verificat website-ul, i s-a părut totul normal şi în regulă, aşa că l-a contactat pentru a stabili o întâlnire. 

Următoarea zi a mers la apartamentul bărbatului, pe nume Peter, unde i s-au făcut cîteva fotografii. După aceea, Peter a sunat-o pentru a-i spune că i-a plăcut clientului său de ea, aşa că i-a oferit un job cu o remuneraţie de 7.000 de lire pentru numai o jumătate de zi de muncă. Tânăra femeie a acceptat.

A doua zi, după ce s-a dus la Peter, acesta a fost cordial, însă imediat după ce a intrat înăuntru, el a trântit uşa, a încuiat-o şi a băgat cheia în buzunar.

Peter a scos un cuţit, iar ea s-a îngrozit şi a cerut să meargă la toaletă. Acesta a fost de acord, însă i-a spus să lase lângă el geanta şi telefonul. În baie era o fereastră mică, însă fiind la al cincilea etaj, nu a putut să scape. 

I s-a ordonat să poarte lenjerie intimă şi i s-a dat lapte. Nu a protestat, de frică să nu fie înjunghiată. Frida a fost convinsă că i s-au pus droguri în lapte, deoarece se simţea ameţită. Mi-a ordonat să îngenunchez și să întrețin relații sexuale cu el, iar în timp că o făceam mă întrebam cât de repede aș putea apuca cuțitul. M-am gândit să îl mușc foarte tare, dar știam că dacă făceam asta, m-ar fi înjunghiat. Cuțitul era la câțiva centimetri de mine, dar mâna lui era chiar lângă el”, a povestit femeia.

Când şi-a revenit, era într-un alt apartament, ferestrele aveau bare, iar camerele erau goale. I s-a dat mâncare şi băutură, apoi a leşinat din nou. Când s-a trezit, în cameră se afla alt bărbat. „În timp ce bărbații veneau și plecau, Peter îmi spunea că «următorul» era pe drum. Nu știu câți au fost în total, poate că patru sau cinci, dar din nou, poate că este mai bine să nu știu”, a mai spus Frida.

Actriţa a reuşit să scape după trei zile, când Peter a uitat să încuie uşa. Atunci a realizat că fusese sechestrată într-un alt apartament din același bloc, iar când a ieșit, a fugit cât de repede a putut, a urcat într-un taxi și a plecat către apartamentul unei prietene. „Mi-a fost atât de rușine la început, încât nu am vrut să spun nimănui. Mi-a luat patru zile să contactez poliția. Pe măsură ce zilele treceau, simțeam că nu pot explica prin ce am trecut iubitului meu, așa că l-am evitat până când el a realizat că nu vreau să îl mai văd. Încă nu știe de ce am încheiat totul atât de abrupt”, a povestit Frida.

Frida nu ştie nici acum dacă Peter a fost prins.

Şi-a folosit povestea pentru a scrie filmul „Selling Isobel”, bazat pe ceea ce i s-a întâmplat. 

Frida Farrell a jucat în filmele "Ciclopul" şi "Selling Isobel", dar şi în serialul "Bones".

Suse: click.ro, thesun.co.uk