La această aniversare, stimate Dan Voiculescu, vă doresc să aveți parte de bucurii din partea familiei în aceeași măsură în care s-a bucurat verișoara dvs., Paraschiva Silaghi, după ce părinții i-au fost săltați de Securitate în urma informațiilor pe care le-ați livrat poliției secrete comuniste. Adică turnătorii.

Acum, când adăugați încă o toamnă în buchetul vieții, ar fi foarte frumos să vă bucurați de respectul și admirația oamenilor, chiar și a colegilor din instituția care vă cazează acum,  tot așa cum a fost tratat Horia Roman Patapievici pe stradă în urma campaniei de minciuni și manipulări dusă de postul pe care îl patronați, Antena 3. Adică cu scuipați.

Ca un tată mândru și iubitor cum vă declarați, vă urez să auziți numai vești bune despre fetele dumneavoastră și să fiți la fel de încântat de acestea cum a fost și judecătorul Cristi Dănileț când a aflat cum a fost înfățișată  fiica sa minoră pe postul pe care cu onoare îl patronați. Adică propria sa amantă.

La acești 68 de ani pe care îi împliniți, când vă doriți atât de multă liniște,  sper ca, în timpul plimbărilor prin curtea instituției unde vă aveți temporar domiciliul, în jurul dvs. să emane tot atâta bună înțelegere și pace precum se manifestă în emisiunile de noapte ale postului pe care cu drag încă îl conduceți. Adică înjurături de mamă, amenințări cu moartea și multă ură.

Și în final, mult stimate Dan Voiculescu, să primiți în celula dvs. tot atâtea raze de soare câte vorbe calde s-au transmis de pe postul pe care cu afecțiune îl patronați la adresa unor persoane precum Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Andreea Pora, Daniel Morar, Lucian Papici, Laura Codruța Koveși, judecătoarea Camelia Bogdan, mulți alți magistrați profesioniști și oameni cu gândire liberă. Adică insulte, ridiculizarea aspectului fizic, minciuni pline de puroi, grohăieli.

Sper din suflet să se împlinească toate acestea,  ca răsplată pentru modul în care ați promovat valorile umanismului printre români. Pentru restul faptelor, urările de ”la mulți ani” vi le-a făcut deja  justiția.