Evenimentul Zilei > EVZ Play > De groază: şi userist, şi manelist! „Contrapunct EVZ” cu Dan Andronic, Robert Turcescu și Mirel Curea
VIDEO

De groază: şi userist, şi manelist! „Contrapunct EVZ” cu Dan Andronic, Robert Turcescu și Mirel Curea

Cum o dai, iese kitch: Loredana şi maneliştii au făcut o manea filmată ca la Bollywood, dar ai noştri sunt, totuşi, îmbrăcaţi mai bine decât unele dintre vedete care au apărut anul acesta la premiile Oscar.

Se poate şi mai rău, însă: ca Mircea Toma, propunerea USR în CNA, care defilează la Vama Veche în fundul gol sau ca Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor călare pe cal, în slip şi cu covoraş multicolor pe post de şa.

Dacă mai adăugăm şi maneaua politică în care e cu bani pierduţi la PNRR şi cu duşmani expulzaţi de la Ambasada Rusiei, iese o listă de subiecte numai bună de discutat, live, de la 12.00, în arena Evz Play. Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu sunt pe Facebook la evz.ro şi pe YouTube Evz-Capital. Nu rataţi o discuţie în care se analizează fără menajamente toate evenimentele care contează!

„Contrapunct EVZ” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.