Meghan Markle a ținut departe preupuşii dușmani dar şi energia negativă cu un colier „împotriva ochilor răi” în timpul turneului său regal în Africa de Sud.

Meghan a fost reperată purtând bijuteria inspirată din Turcia, la începutul acestei săptămâni, în timp ce ea a vizitat Cape Town împreună cu prințul Harry. Colierul este încrustat cu diamante albe și un mic ochi rău albastru.

Conform site-ului Germandara,  este folosit pentru a „ţine negativitatea departe” și a fost folosit ca semn de protecție timp de secole în multe culturi. Se spune că îi aduce proprietarului său „sănătate, noroc și fericire”.

Meghan a purtat colierul care ţine departe privirile ochilor răi când s-a adresat mulțimii din Cape Town

Site-ul a spus că ochiul rău a fost folosit de secole ca „protecție împotriva energiilor negative”, reflectând răul înapoi de unde a venit și protejându-l pe proprietarul său de sentimente invidioase. Este deosebit de popular în m zonele din jurul Mării Mediteraniene, unde ochiul este adesea văzut pe case și bărci, precum și pe bijuterii.

Meghan a fost văzută purtând bijuterii cu „Ochiul cel rău” şi înainte

În decembrie trecut, la scurt timp după ce tatăl ei, Thomas Markle, a afirmat că a fost „exclus” de către fiica sa, a văzut-o purtând un inel din aur, marca turcească Kismet, care are un simbol al mâinii cu ochiul în palmă.

Un purtător de cuvânt al Germandara a spus că sunt „foarte încântați” să o vadă pe ducesă purtând bijuteriile lor.

Sursa foto:  MIRROR