Pentru a ne dovedi cu adevărat dragostea față de cei dragi, aflați în imposibilitatea de a se mai descurca singuri, cea mai recomandată alternativă pentru a le asigura protecția și îngrijirea adecvată de care au atâta nevoie este să apelăm la caminul de batrani Seniorcenter.ro.

De ce să alegem Senior Center drept alternativă pentru îngrijirea celor bătrâni?

Acest loc este soluția perfectă pentru a-i ajuta pe batrâni să se bucure de o bătânețe liniștită. Este un centru de îngrijire premium, ce dispune de toate dotările necesare și de personal calificat pentru a se ocupa de cei mai în vârstă sau care suferă de anumite maladii ce nu permit îngrijirea la domiciliu. Există personal calificat în geriatrie alcătuit din: medici, asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenți sociali și ergoterapeuți.

Grație acestor profesioniști, persoanele vârstnice beneficiază în permanență de asistență medicală, îngrijire, terapie fizică, comunicare și terapie ocupațională.

Centrul este o alternativă atât la căminele de bătrâni clasice, cât și față de căminele de bătrâni de tip centre de îngrijire medicală. Spre deosebire de aceste tipuri de centre, unde datorită organizării și numărului mare de pacienți, îngrijirea și atenția pe care o primește fiecare persoană este foarte mică, Senior Center este un cămin de batâni premium, cu un concept clar difinit, numit “Acasa”, unde fiecare beneficiar are parte de toată atenția necesară.

Chiar dacă nu sunt mici, prețurile sunt competitive pentru acest tip de servicii de îngrijire. Cu atât mai mult cu cât în cele trei centre ale sale Voluntari, Pipera și Geriatric, serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde. Toate aceste locații sunt special concepute pentru a oferi celor în varstă cele mai bune condiții de îngrijire, de interacțiune umană și suficient spațiu pentru a nu se simți incomod sau ca într-un spital. Număr mic de locuri, respectiv 29  – Pipera, 26 – Centrul Geriatric, 14 – Voluntari le garantează  toată intimitatea și tot confortul de care au nevoie.

În aceste centre sunt acceptate următoarele tipuri de persoane:

 • persoane în vârstă, incapabile să se ajute și singure
 • persoane cu dizabilități fizice sau psihice
 • persoane cu probleme de memorie, cum ar fi boala Alzheimer
 • persoane aflate în perioda de recuperare medicală.

Printre serviciile oferite de aceste centre amintim:

 • Trei mese zilnice și 2 gustări, produse în bucătăria proprie
 • Spălătorie și curățătorie
 • Curățenie și menaj
 • Transport pacienți în caz de nevoie
 • Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
 • Gimnastică recuperatorie
 • Analize medicale cu recoltare de probe la sediul căminului
 • Neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet și nutriție
 • Servicii de igienă și de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură
 • Bibliotecă
 • Un centru cu piscină
 • Organizarea zilelor de naștere, onomastice, a sărbătorilor de Paște, Crăciun, An Nou
 • Plimbări într-o curte spațioasă și frumos amenajată
 • Plimbări în Parcul Herăstrău
 • Excursii de o zi în diverse locuri sau la mănăstiri
 • Ieșiri în oraș la restaurant.

 

De ce să apelați la serviciile căminului de bătrâni Senior Center?

Acest centru de îngrijire este unul cu totul special. Locația, dotările, personalul, serviciile, totul este la cele mai înalte standarde. Condițiile de viață oferite tuturor beneficiarilor sunt aici la standarde europene. Camerele sunt curate și spațioase, spațiile comune sunt bine întreținute, există și o gradină amenajată cu foișor, terase, leagăne, piscină, grătar și mute alte forme de relaxare.

La dispoziția persoanelor cazate în oricare dintre cele trei centre se află în permanență o echipă bine pregătită, specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se simtă ca acasă.

Echipele care se ocupă de îngrijirea celor vârstnici și cadrele medicale dispun de răbdarea și experiența necesară pentru a avea grijă de toate persoane aflate aici, indiferent de problele lor. Personalul are mereu grijă ca toți beneficiarii să fie înconjurați cu atenție, răbdare, devotament și afecțiune.

Pentru a se convinge de calitatea serviciilor, înainte de a se decide să-i încredințeze pe cei aflați în suferință personalului profesionist de aici, familia poate oricând să vină sa facă o vizionare a oricăruia dintre cele trei centre și poate discuta cu cei care se ocupă de acest aspect toate detaliile necesare. În plus, în aceste centre, toate serviciile pot fi personalizate, conform preferințelor și solicitărilor aparținătorilor. Iar pe toată perioda colaborării personalul de aici va păstra în permanență legătura cu familia și îi va ține la curent cu toate evenimentele și evoluția stării de sănătate.

Așadar, dacă doriți să le acordați celor dragi aflați în suferință un mediu frumos, care să îi ajute să se simtă în siguranță și să se însăntoșească rapid, alegeți căminul de bătrâni Senior Center. Prin serviciile oferite și prin dăruirea personalului, centrul dorește să reprezinte un loc preferat și ales de cât mai multe persoane pentru îngrijirea celor  dragi! (P)