Editura Evenimentul si Capital

VEDETELE lui FELIX MINT PUBLICUL. INSTANŢA a confiscat clădiri ale GRIVCO, nu TELEVIZIUNEA ANTENA3. Gheorghe Ialomițeanu: ”Bunurile trec în proprietatea statului și se plătește chirie. Nu îi evacuează. E o minciună și o manipulare”

14-08/mihai-gadea-isi-incalca-si-religia-pentru-a-si-apara-stapanul-foto-119316-465x390
Autor: | | 745 Comentarii | 18282 Vizualizari

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis impunerea sechestrului sau confiscarea terenului şi clădirilor de la adresa şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 25 – 27. Aici îşi are sediul şi postul condus de Mihai Gădea. De la aflarea informaţiei, vedetele televiziunii lui Voiculescu au demarat o campanie fără precedent de dezinfomare a publicului în care se susţine că măsura luată de instanţă vizează libertatea de exprimare a jurnaliştilor de la Antena3. Mai mult chiar, vedetele postului au anunţat un protest de stradă şi lansează constant invitaţii telespectatorilor să participe la acest protest. Mihai Gâdea şi colegii lui nu spun publicului că imobilul în care funcţionează Antena 3 nu a fost proprietatea acestei televiziuni, ci a GRIVCO. Instanţa a confiscat proprietăţi ale Grivco.


EDITORIAL EVZ. Simona Ionescu: Nimeni nu va arunca în stradă jurnaliștii de la Antene!


Fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițeanu a explicat pentru ”Evenimentul zilei” că bunurile, inclusiv clădirea în care funcționa Antena 3, vor trece în proprietatea statului și că postul TV va trebui să plătească chirie statului. ”Se plătește chirie, asta nu înseamnă că vor fi evacuați. Este o minciună și o manipulare. Bunurile au fost obținute ilegal”, a spus fostul ministru.

”S-a pus sechestru pe bunuri și s-au blocat conturi pentru că trebuie recuperat prejudiciul, pentru asigurarea recuperării prejudiciului. Secrestrul s-a extins și la alți membri ai familiei Voiculescu pentru că s-au cedat niște acțiuni, iar bunurile respective au legătură cu ICA. Dacă Dan Voiculescu depune mâine banii, sechestrul va fi ridicat”, a mai spus Gheorghe Ialomițeanu.

Sediul Antenei 3 riscă să fie confiscat, în urma sentinței dată de magistrații Curții de Apel București în dosarul ICA, asta pentru că televiziunea era chiriaşă la grupul de firme înfiinţat de Dan Voiculescu. Postul nu era proprietara terenului şi clădirii de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Antena 3 doar "locuia" cu chirie la Grivco (Grupul Industrial Voiculescu şi Compania) sau sub altă formă contractuală care nu presupune dreptul de proprietate. Instanţa a confiscat proprietăţi ale Grivco, pentru a recupera prejudiciul din cazul ICA. Schimbarea roprietarului clădirii nu înseamnă confiscarea televiziunii şi nici evacuarea chiriaşilor.


SECRETELE AVERII LUI FELIX. Cum şi-a ascuns Dan Voiculescu banii în Antena 1 și Antena 3. Lista bunurilor confiscate sau sechestrate. INGINERIE FINANCIARĂ: Felix şi-a cumpărat un AVION privat, cu 20 de milioane de euro, folosind un credit luat de ANTENA


Astfel, deşi vedetele lui Voiculescu se plâng că libertatea presei este ameninţată prin faptul că instanţa şi DNA-ul le va lua sediul pentru a închide televiziunea, în realitate sediul nu este al postului tv. "Cât despre faptul că sediul Antena 3 a fost sechestrat şi va fi scos la vânzare, asta e dovada supremă că am deranjat profund acest regim satanic. Şi că vor să închidă postul nostru de televiziune. Nu vor reusi!", scrie Radu Tudor pe blogul personal, una dintre vedetele lui Felix.

Ce a decis instanţa

Judecătorii au decis, vineri, confiscarea proprietăţilor puse sub sechestru şi aflate pe numele lui Dan Voiculescu şi a celorlalţi inculpaţi. În minuta deciziei, la capitolul confiscări este trecut şi proprietatea Grivco de pe şoseaua Bucureşti Ploieşti. La pagina şapte este scris că "imobilul situat în şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 25 – 27, sector 1, Bucureşti, compus din teren în suprafaţă de 4184,41 mp şi construcţia în suprafaţă 3140 mp edificată pe acesta cu suprafaţa construită la sol de 1986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini".


SENTINŢĂ ISTORICĂ ÎN DOSARUL ICA. 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu. Filmul ultimelor ore de libertate ale mogulului: „Am trăit cu WC în curte. La pușcărie e înăuntru!”


Pe acelaşi bun s-a impus şi sechestrul asigurator. La pagina 10 a minutei s-a precizat: "În temeiul art. 397 alin. 2 rap. la art. 249 alin. 4 C.p.p. instituie măsura sechestrului asigurător asupra imobilul situat în şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 25 - 27, sector 1, Bucureşti, compus din teren în suprafaţă de 4184,41 mp şi construcţia în suprafaţă 3140 mp edificată pe acesta cu suprafaţa construită la sol de 1986,25 mp, înscrisă în CF cu nr. 4405 a localităţii Bucureşti cu nr. cadastral 2693".

Lista bunurilor confiscate

- imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 mp (conform actului de proprietate şi în suprafaţă de 29.220,05 mp conform măsurătorilor ), situat în Bucureşti, sector 1, strada Garlei, nr. 1D şi a construcţiilor aferente înscrise în aceeaşi carte funciară, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

- imobilul teren intravilan în suprafaţă de 4457 mp situat în Bucureşti, sector 1, strada Garlei, nr. 1B, care va trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

Curs VALUTAR, 24 mai! Ce SURPRIZA! Nimeni nu se astepta la asta! Ce s-a intamplat, chiar inainte de weekend

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI