Meghan Markle încă de la începutul relaţiei sale cu principele Harry a fost luată în vizor de media naţionale şi internaţionale care i-au criticat constant acţiunile, chiar şi la ultima apariţie în public alături de Harry, la premiera unui film celebru, The Lion King. Comentatoarea regală, Juliet Rieden, a reflectat asupra acestor comentarii şi, a declarat pentru Express,  că atacurile împotriva lui Meghan nu sunt personale, ci mai mult influenţate de apariţia sa în familia regală.
”De fiecare dată când Meghan spune sau face ceva, orice ar fi, cineva trebuie să apară şi s-o critice”, a spus Juliet Rieden. Problema lui Meghan ar fi deci doar că s-a căsătorit cu principele Harry, iar presa britanică, mai ales, aruncă pe piaţă informaţii care nu au nicio sursă credibilă.  Potrivit expertei regale, Kate Middleton a experimentat ea însăşi o presă negativă atât în  media mainstream cât şi online, la începutul primilor săi ani la Curtea Regală, apoi totul s-a atenuat de la sine.
”Până la urmă am ajuns să cred că problema este în curtea presei britanice şi a celei internaţionale: cea mai recentă apariţie în „Royal Family”, va avea cel mai mare şoc mediatic. Apoi, în situaţia lui Meghan, este total nedrept fiindcă ducesa nu are răgaz şi nici posibilitatea de a răspunde la toate  criticile. Cred că timpul îi va da dreptate”, a concluzionat experta.

Te-ar putea interesa și: