Evenimentul Zilei > Monden > De ce a fugit Ilie Năstase din București. Confesiunile marelui tenismen, la 74 de ani
De ce a fugit Ilie Năstase din București. Confesiunile marelui tenismen, la 74 de ani

De ce a fugit Ilie Năstase din București. Confesiunile marelui tenismen, la 74 de ani

Marele tenisman român Ilie Năstase împlinește azi 74 de ani și este mai în formă ca oricând. Și-a normalizat relația cu actuala soție, iar acest lucru îl face cel mai fericit om din lume.

Fost numărul unu în clasamentul mondial de tenis, Ilie Năstase, „Nasty” pentru prieteni, și-a trăit viața din plin. Ca sportiv a fost un campion, ca și om este tot un campion, cu cinci căsătorii, patru foste neveste și una actuală, și cu cinci copii, Ilie Năstase spune că nu are niciun regret.

De curând, Ilie Năstase s-a mutat în orașul actualei soții, Constanța. Este fericit și este toată ziua la plajă alături de prieteni. „Cum mă simt la 74 de ani? Ca un campion! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate realizările din viața mea. Și n-au fost deloc puține. Când ajungi primul număr 1 mondial în istoria tenisului înseamnă că ai făcut ceva pentru tenis, dar și pentru țara ta. Sunt mulțumit și împlinit. Au fost ani de muncă, de sacrificii și de împliniri. Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74”, a spus ”Nasty” pentru Libertatea.

Orașul de la malul Mării Negre se pare că i-a adus lui Năstase liniștea după care tânjea atât de mult. În București, se plânge că era urmărit peste tot de paparazzi, iar acest lucru i se părea un calvar. „Sunt la Constanța. Orașul care m-a adoptat de curând. Mi-am făcut buletin de Constanța, sunt cu acte în regulă. De-al locului cum se spune. Nu se mai putea trăi în București. Mă cam săturasem să fie toată ziua paparazzii pe urmele mele. Nu puteam să ies undeva, să stau liniștit, că imediat săreau din mașini. Mă pozau, mă filmau și dădeau tot felul de tâmpenii. Ioana, soția mea, este din Constanța și am decis împreună că e mai bine să ne mutăm aici”, a mai adăugat Năstase.

A cincea căsătorie pare să îi fie cu noroc fostului număr unu. Alături de Ioana, Ilie Năstase pare că și-a regăsit liniștea. Nici această relație nu a fost una cu noroc, la început. Cei doi au anunțat că vor divorța, dar mai apoi, în iunie 2020, Ilie Năstase s-a cununat la biserică alături de cea pe care o iubește.

Ioana și Ilie Năstase au început povestea de dragoste în septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Pastramă, cu care a avut o relație plină de peripeții de tot felul. Pe data de 25 aprilie 2019, cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, dar mariajul a ajuns într-un punct în care aproape s-a destrămat. Ioana Năstase s-a decis într-un final să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului: „As minți să spun că există iubire și respect. Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede”, a mai declarat Ioana atunci.

Apoi, în iunie 2020, Ioana și Ilie au renunțat la divorț. Ea a recunoscut că i-a impus lui anumite condiții. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a explicat Ioana Năstase.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: