Evenimentul Zilei > Actualitate > Daune morale colosale. Bătăi mari de cap la Jandarmerie din cauza unui fost angajat
Daune morale colosale. Bătăi mari de cap la Jandarmerie din cauza unui fost angajat

Daune morale colosale. Bătăi mari de cap la Jandarmerie din cauza unui fost angajat

Un fost angajat la Jandarmeria Alba care și-a șantajat prietena în timpul programului cauzează și mai multe probleme instituției.

Instituția a fost executată silit și a plătit peste 150.000 de lei daune morale şi materiale, către persoana care a avut de suferit de pe urma activităților fostului angajat, scrie RomaniaTV.

Inculpatul Valentin R. a fost condamnat definitv la trei de închisoare cu suspendare.De asemenea, acesta mai are de plătit și daunele materiale în valoare de 94.325 de lei. la această sumă se mai adaugă cheltuielile judiciare în valoare de 1000 de lei, dar mai ales daunele morale către fosta sa iubită, în valoare de 10000 de euro.

Potrivit rechizitoriului DNA, „în cursul anului 2006-2007, inculpatul (…) a pretins şi primit diferite sume de bani de la o persoană, ameninţând-o că, în situaţia în care nu-i va da banii, va posta pe internet poze compromiţătoare care i-ar putea afecta imaginea şi viaţa de familie.

Totodată, prin ameninţare, a constrâns-o pe aceeaşi persoană să întocmească un înscris din care rezulta că aceasta îi datora inculpatului suma de 45.000 lei, fapt neadevărat”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: