Ziua nunţii îţi poate influenţă căsnicia, coform specialiştilor de la AstroTwins, fondatorii site-ului Love Zodiac.

Nuntă în Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cei care s-au căsătorit în această perioadă vor avea parte de multă spontaneitate; partenerii sunt independenţi în relaţie şi de nedespărţit, iar relaţia este punctată cu ieşiri romantice.

Nuntă în Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mariajele din zodia Taurului sunt solide şi combină tradiţionalismul cu nonconformismul şi luxul.

Nuntă în Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Cei care au făcut nuntă în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare, iar acest aspect va fi cheia reuşitei mariajului. Nu lipsesc elementele excentrice, precum lecţiile de surf sau skydiving.

Nuntă în Rac: 21 iunie – 22 iulie

Cuplurile căsătorite în zodia Racului îşi găsesc liniştea în propriul cămin, unde fac totul împreună. Partenerii se alintă mult, iar casa va fi vizitată des de prieteni.

Nuntă în Leu: 23 iulie – 22 august

Mariajul din Leu este dramatic şi teatral. Ambii parteneri au orgolii, dar nu uită de romantism şi pasiune. Multe dispute aprige se sting în dormitor, dar când dispare pasiunea, nu mai există nicio şansă pentru cei căsătoriţi în acest interval.

Nuntă în Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Cuplurile care fac nuntă în zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile, iar partenerii se susţin şi se ajută reciproc. Amândoi sunt chiar prea atenţi la detalii.

Nuntă în Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Mariajele din luna octombrie sunt echilibrate, iar relaţia este pusă pe primul loc. Pierderea identităţii partenerilor este problema în acest cuplu, astfel că recomandarea este ca ambii parteneri să facă din când în când diverse activităţi individuale.

Nuntă în Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Mariajele realizate în această zodie sunt intense şi sexy. Cuplurile care s-au căsătorit în Scorpion îţi ţin mariajul “fierbinte” peste ani, dar căsnicia va fi testată cu multe momente de gelozie.

Nuntă în Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cuplurile care se căsătoresc în Săgetător sunt aventuroase, călătoresc mult şi sunt foarte deschise. Principala problem vine de la asumarea unor riscuri prea mari, ceea ce produce pierderi financiare.

Nuntă în Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Căsniciile începute în această zodie vor urmă linia tradiţionalistă, astfel că sărbătorile vor fi ca pe vremea copilăriei voastre.

Nuntă în Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Căsniciile din zodia Vărsătorului sunt considerate nonconformiste, dar şi ciudate. Partenerii sunt mai întâi prieteni şi apoi un cuplu social foarte apreciat. Ambii parteneri iubesc petrecerile intense. În această situaţie, succesul căsniciei este garantat de petrecerea timpului împreună.