Evenimentul Zilei > Actualitate > Daria, 19 ani, strangulată, pusă într-o valiză şi aruncată la gunoi
Daria, 19 ani, strangulată, pusă într-o valiză şi aruncată la gunoi

Daria, 19 ani, strangulată, pusă într-o valiză şi aruncată la gunoi

O fată de 19 ani, Daria Bilous, a fost în mod barbar ucisă şi găsită fără viaţă într-o valiză, aruncată într-un tomberon, îmbrăcată doar cu sutienul şi blugii. O poveste oribilă care a bulversat societatea şi de care a comentat toată mass-media locală şi nu numai. Daria ar fi fost ucisă de un grup de cinci bărbaţi, care, potrivit unor martori, ar fi fost văzut debarasându-se de valiză conţinând cadavrul Dariei, înainte de a dispărea în neant.

Fata, studentă la Universitatea din Dniepr, potrivit analizelor făcute pe corpul său, ar fi murit prin strangulare, după ce a fost lovită la gât cu un obiect ascuţit. Cel care a văzut pe cei cinci bărbaţi ar fi fost un locuitor din zona respectivă, apoi un om al străzii, deschizând capacul tomberonului a descoperit primul cadavrul. Oamenii din cartierul respectiv au anunţat imediat poliţia. Martorii spun că n-au existat semne de violenţă evidentă asupra Dariei.

Daria sărbătorise Anul Nou la Kiev, după care s-a întors la Dniepr joia trecută. ''Nu s-a stabilit încă cum s-a întors în oraş şi ce a făcut în ultimele zile, nici cu cine era'', afirmă un raport al forţelor de ordine, scrie Daily Mirror. Fata era supravegheată de serviciile sociale şi nu mai trăia cu părinţii, care erau decăzuţi din drepturi pentru proastă îngrijire. Poliţia cercetează pentru a descoperi vinovaţii acestui atroce delict, căutând oamenii din cercul ei de cunoştinţe şi contactele din online.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: