Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Constantin
Daniel Constantin

Daniel Constantin

Vicepremierul Daniel Constantin a spus că se așteaptă ca, în câteva ore, cel mai probabil, premierul Sorin Grindeanu va trimite către şeful statului cererea de remaniere a sa din calitatea de membru al Guvernului.

"A fost o întâlnire în care dl copreşedinte Călin Popescu-Tăriceanu a prezentat decizia pe care dânsul crede că a luat-o în mod statutar în Biroul Politic de ieri. Eu mi-am spus punctul de vedere, sigur că nici nu am vrut să-i pun pe colegii de la PSD într-o postură delicată, pentru că sunt chestiuni care ţin de ce se întâmplă în interiorul ALDE. Primul-ministru, dl preşedinte Dragnea au luat act, probabil că în orele următoare vor face cererea, dl prim-ministru va fi pus într-o situaţie delicată, trebuie să facă cererea de remaniere către preşedintele României şi de înlocuire a mea din funcţia de ministru şi de viceprim-ministru", a arătat Constantin, care a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare.

Ulterior, premierul Sorin Grindeanu a anunțat că va trimite în cursul zilei Președintelui propunerea înlocuirii din funcție a lui Constantin.