Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil încă poartă povara unui păcat greu. A recunoscut şi au trecut 12 ani de atunci
Dani Oțil încă poartă povara unui păcat greu. A recunoscut şi au trecut 12 ani de atunci

Dani Oțil încă poartă povara unui păcat greu. A recunoscut şi au trecut 12 ani de atunci

Dani Oţil, coprezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, este din nou în prim-plan.

Povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu a fost readusă în actualitate de viva.ro. La acea vreme, relaţia lor a stârnit un interes uriaş în România.

Mereu în atenţia presei tabloide, iubirea lor a fost intensă, dar a durat câţiva ani, suficienţi pentru ca Dani Oţil să-şi realizeze cât de mult l-a schimbat această legătură.

Vedeta matinalului de la Atena 1 prezentatorul TV a mărturisit la un moment dat ce influenţă a avut asupra lui Mihaela Rădulescu.

Răzvan Simion, colegul său de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a povestit chiar un episod despre cum reușea Mihaela să ajungă la mai multe petreceri deodată.

În prezent, Mihaela Rădulescu este împreună cu Felix Baumgartner, iar Dani Oţil este logodit cu modelul Gabriela Prisăcariu.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Conferința de Presă, prezentată la Antena 2 de Diana Munteanu, Dani a a dezvăluit că nimeni nu credea că se iubeşte cu Mihaela. Nici măcar prietenii.

Totuşi, într-o zi, chiar Mihaela Rădulescu a fost cea care a confirmat că între ei era mai mult decât o relaţie de colegialitate, ambii lucrând în acelaşi trust atunci.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au întâlnit prima oară faţă-n faţă la 2 iulie 2008, când vedeta a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Acolo s-a aprins scânteia dintre ei, care mai departe s-a transformat într-o iubire mistuitoare. Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Recunosc că am început relația înainte că Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași că să fim împreună.

Pot spune că Mihaela a vâslit în barcă asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a recunoscz Dani Oțil la rândul său.

Mihaela Rădulescu a recunoscut în premieră că are o relație cu prezentatorul tv după o noapte petrecută în garsoniera acestuia. Aşa a ajuns diva să le povestească reporterilor Ring cum s-a îndrăgostit de Dani.

Prezentatoarea emisiunii „Ferma” (Pro Tv) sublinia că Dani nu era sub nicio formă cauza divorțului ei și că nu îl folosea ca „pansament”:

„O iubire nu trebuie să fie «pansament» pentru altele. E o prostie să crezi că o iubire umple un gol sau vindecă.

Ea trebuie să vină acolo, într-un loc curat, pentru că vine, nu pentru că trebuie să repari ceva.

Nu mă interesează ce părere au alții despre relația mea cu Dani și nici cum se vede din afară.”

explicaţie foto: Mihaela Rădulescu a revenit la matinalul difuzat la Antena 1

viva.ro