Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil este cel mai mândru tată și soț! Ce ținută a purtat Gabriela la botezul fiului lor?
Dani Oțil este cel mai mândru tată și soț! Ce ținută a purtat Gabriela la botezul fiului lor?

Dani Oțil este cel mai mândru tată și soț! Ce ținută a purtat Gabriela la botezul fiului lor?

Dani Oțil are parte de cel mai bun an din viața sa. De la statutul de burlac râvnit, matinalul a ajuns un soț și un tată responsabil. Duminică, Dani și Gabriela și-au creștinat băiețelul, iar invitații au rămas uimiți de ținuta neobișnuită purtată de proaspăta mămică.

Dani Oțil și frumoasa sa soție Gabriela au avut parte de multe emoții astăzi. Cei doi și-au botezat fiul, pe micuțul Luca Tiago. Ceremonia a fost una de vis, organizată în mare secret de către cei doi părinți. Deși a trecut abia o lună de la venirea micuțului pe lume, matinalul a decis să se grăbească cu petrecerea de botez. De luni, autoritățile au impus noi restricții, iar petrecerile private vor fi interzise pentru următoarele 30 de zile.

”Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram, în drum spre biserică.

Tot în drum spre marele eveniment, Dani Oțil a făcut o glumă, așa cum ne-a obișnuit mereu. Îmbrăcat la patru ace, cu un costum albastru și cămașă neagră, matinalul nu s-a putut abține de la glume și a făcut-o pe Gabriela să râdă cu remarca sa.

”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a completat Dani Oțil, în stilul amuzant care-l caracterizează.

Ce rochia a purtat Gabriela în ziua botezului?

Dacă proaspătul tătic era îmbrăcat la patru ace, nici mămica nu s-a lăsat mai prejos. Corpul de fotomodel al Gabrielei nu s-a modificat prea mult în timpul sarcinii. Frumoasa blondină a optat pentru un costum roșu ca focul, cu un decolteu extrem de generos. Nici coafura nu a fost una prea complicată. Mămica a decis să își prindă părul într-o coadă la spate.

Gabriela nu a optat pentru o ținută mult prea pretențioasă, însă a atras toate privirile cu frumusețea ei. Pe tot parcursul evenimentului, soția lui Dani Oțil nu și-a scăpat fiul din priviri, având mereu grijă ca lucrurile să se desfășoare fără probleme. După ce a fost scos din cristelniță, micuțul Luca Tiago a primit ropote de aplauze, însă nu s-a bucurat prea mult de ele. Imediat după ce slujba de creștinare a luat sfârșit, băiețelul a început să plângă.