Evenimentul Zilei > Monden > Pe Dani Oțil l-a luat gura pe dinainte în timpul matinalului de la Antena 1. Gafă de proporții făcută de vedeta TV
Pe Dani Oțil l-a luat gura pe dinainte în timpul matinalului de la Antena 1. Gafă de proporții făcută de vedeta TV

Pe Dani Oțil l-a luat gura pe dinainte în timpul matinalului de la Antena 1. Gafă de proporții făcută de vedeta TV

Dani Oțil a dat o replică total neinspirată, vineri dimineață, în timpul emisiunii pe care o realizează alături de Răzvan Simion la Antena 1.

Dani Oțil, coprezentator al emisiunii „Neatza”, de la Antena 1, a dat o replică bizară în timp ce avea un dialog cu Ramona Olaru, în emisiunea de vineri. Vedeta TV a afirmat că a avut o perioadă în care obișnuia să consume băuturile care i se dădeau gratis la cluburi „în speranța ca primesc și eu Drogul Violului”.

Dialogul pe care l-a avut Dani Oțil cu Ramona Olaru

„Dani: Înainte, fetele cuminți aveau tot felul de discuții în ce club să meargă.

Ramona: Da, acum au copii, dau cel mult o masă… Era frumos și la înghesuială, mai primeai și o băutură gratis.

Dani: Îți dădeau pentru că erai singură, nu pentru că erai frumoasă. Eu am tot băut ce mi se oferea, în speranța ca primesc și eu Drogul Violului. E o glumă, evident!

Ramona: Aoleu!”, a fost dialogul pe care l-au avut Dani Oțil și Ramona Olaru.

Radu Țincu, medic la secția ATI a Spitalului de Urgență Floreasca, explica, recent ce este acest „drog al violului”.

Ce este „drogul violului” și efectele pe care le provoacă

„Sunt mai multe substanțe sub această „umbrelă” a „drogului violului”. Discutăm de acidul gama hidroxibutiric, spre exemplu, care este o substanță care produce sedare și relaxare, discutăm de alcool, care este unul din componentele obligatorii în această compoziție, pentru că potențează. Există un efect sinergic.

Până la urmă trebuie să ne punem întrebarea ce trebuie să facă această substanță. Să producă o stare de somnolență, stare de dezinhibiție, în care să nu mai poți să te opui din punct de vedere al conduitei morale și să nu ai nici capacitatea fizică să te opui. Pentru că până la urmă, toate aceste calități trebuie să fie întrunite de o astfel de substanță.

Mai sunt și altele, dincolo de alcool. Ketamina, de exemplu, este o substanță care produce o disociere între activitatea psihică și activitatea fizică. Adică avem prezentă activitate psihică, ne gândim, avem capacitatea de a gândi, însă această capacitate de gândire este alterată. Apar anumite halucinații, dar nu avem capacitatea fizică de a ne opune.

„Fac victima în primul rând să fie dezinhibată”

Substanțele folosite în cazul acesta, al unei tentative de viol, fac victima în primul rând să fie dezinhibată și să accepte cu ușurință propunerile pentru întreținere de raporturi sexuale.

Dar cel mai important element din toate este că majoritatea acestor substanțe produc amnezie. După ce sunt metabolizate și eliminate din corp, persoana respectivă nu-și mai amintește ce s-a întâmplat în perioada în care drogul a acționat, astfel încât, reclamațiile de multe ori sunt imposibile, pentru că se trezește a doua zi dimineață pe plajă, sau într-o cameră de hotel și nu-și mai amintește ce s-a întâmplat pe parcursul ultimelor 3, 4 ore”, spunea medicul Radu Țincu la Digi 24.