Dani Olăroiu, colecție impresionantă de mașini. Cu ce se mândrește fiul antrenorului

Dani Olăroiu, colecție impresionantă de mașini. Cu ce se mândrește fiul antrenorului

Dani Olăroiu este un răsfățat al sorții drept urmare are o colecție de mașini pe măsura faimei tatălui său. Una dintre piesele cu care acesta se mândrește este o mașină destul de rară în toată lumea. Sunt numai 1700 de exemplare pe șosele. Este vorba despre un Mercedes AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition.

Prețul de pornire al acestei mașini este de peste jumătate de milion de euro. A lui Dani Olăroiu a costat 600.000 de euro pentru că a cerut și anumite modificări. Dar aceasta nu este singura mașina din garajul fiului antrenorului. Acesta se mai laudă și cu alți bolizi cu care a fost văzut adesea pe străzile din Capitală.

Colecție de milioane în garajul lui Oli

Mai exact, acesta conduce ocazional și un Lamborghini Aventador LP700-4. Bolidul a costat nu mai puțin de 357.000 euro. De asemenea, Oli junior pare să fie un fan al mărcii Rolls-Royce. Drept urmare are două astfel de mașini, mai exact Wraith, unul pe alb și unul pe negru. Pentru fiecare dintre aceste două bijuterii pe patru roți, fiul lui Oli a dat 269.000 de euro.

Dar colecția mai conține și alte mașini. Desigur că din garaj nu putea lipsi un Ferrari. Mai exact este vorba despre F12 Berlinetta pentru care Oli junior a plătit 284.000 euro. Și pentru că un singur Ferrari nu era suficient, acesta a mai achiziționat și un Ferrari FF 221.900 euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Facebook

Are trei mașini Ferrari

Ca să fie tacâmul complet, în garajul familiei Olăroiu mai există și un Ferrari 458 Italia, în valoare de 220.000 euro. Din garaj nu putea lipsi și o mașină de teren, așa că Oli Junior a achiziționat și un Land Rover Range Rover de100.000 euro. Cât privește sursa veniturilor, în principal restaurantul din Dubai pe care familia Olăroiu îl deține ar fi mina de aur.

Vorbim despre un local de lux care ar aduce profituri uriașe pentru că ar fi și cel mai de soi de acolo. Pe de altă parte tatăl său se mai ocupă și cu afaceri imobiliare, astfel că juniorul poate să își satisfacă toate poftele în materie de bolizi.