Evenimentul Zilei > Actualitate > Dani Mocanu a dat lovitura pe YouTube cu Jean-Claude Van: ”Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”
Dani Mocanu a dat lovitura pe YouTube cu Jean-Claude Van: ”Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”

Dani Mocanu a dat lovitura pe YouTube cu Jean-Claude Van: ”Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”

Jean-Claude Van Damme se află în România și a fost înconjurat de maneliști. Dani Mocanu i-a făcut o dedicație actorului belgian.

Celebrul actor belgian Jean-Claude Van Damme (60 de ani) vizitează din nou România și se face remarcat. El a apărut pe rețelele de socializare în mai multe liveuri în care dansa pe manele. Alături avea un șofer care îi este și ghid. Cu câteva ore înainte de înregistrarea care a devenit virală pe internet, actorul a luat masa la restaurant din Capitală și postat pe Instagram o fotografie.

Van Damme nu voia să apară pe net

Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi bărbați. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, spune şoferul, care l-a şi filmat pe actor. Actorul i-a atras atenţia însă, precizând că nu vrea să apară pe net: „No good for social network” (n.r. – „Nu este bine pentru reţelele sociale”).

Ulterior, fosta vedetă a filmelor de acțiune a apărut alături de manelistul Dani Mocanu, care îi face o dedicație lui Van Damme. „Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, transmite Dani Mocanu.

Dani Mocanu, un manelist controversat

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost condamnat, în luna aprilie a acestui an, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în data de 27 aprilie 2019, Dani Mocanu a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor.