Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, IRONIZATĂ de Opoziție, după vizita din Israel: „A trimis-o Dragnea pe post de poștaș”
Dăncilă, IRONIZATĂ de Opoziție, după vizita din Israel: „A trimis-o Dragnea pe post de poștaș”

Dăncilă, IRONIZATĂ de Opoziție, după vizita din Israel: „A trimis-o Dragnea pe post de poștaș”

Opoziția reacționează ironic la vizita premierului Viorica Dăncilă în Israel, vizită care nu a fost anunțată pe agenda oficială.

Președintele PNL Ludovic Orban a comentat cu sarcasm pe Facebook vizita Vioricăi Dăncilă în Israel, întrebându-se dacă nu cumva premierul a confundat avionul sau chiar a fost trimisă de Liviu Dragnea „pe post de poștaș”.

„Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? S-o fi dus la shopping? O fi confundat avionul de Brusselles cu avionul de Tel Aviv? O fi fost trimisă de Liviu pe post de postaș? O fi crezut că trebuie să îl întâmpine pe noul ambasador chiar în Israel? O fi uitat că s-a amânat din nou ședința comună de guvern? S-o fi dus să vadă cum s-a ajuns la alegeri anticipate în Israel să nu cumva să o pățească și ea? Nimeni din România nu știe, sunt convins că nici măcar ea", este postarea lui Ludovic Orban, de pe Facebook.

Premierul Viorică Dăncilă s-a deplasat vineri în Israel, într-o vizită care nu fusese anunțată oficial, nici pe site-ul Guvernului și nici prin comunicate transmise presei.