Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă i-a băgat în ședință pe social-democrați. Ce mutare va face PSD după condamnarea lui Dragnea. News alert
Dăncilă i-a băgat în ședință pe social-democrați. Ce mutare va face PSD după condamnarea lui Dragnea. News alert

Dăncilă i-a băgat în ședință pe social-democrați. Ce mutare va face PSD după condamnarea lui Dragnea. News alert

O reuniune a liderilor social-democraţi va avea loc luni la sediul PSD de la Băneasa. Întrunirea a fost convocată de premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv al PSD.

Întrunirea are loc în contextul condamnării de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Viorica Dăncilă va prelua conducerea partidului până la următorul congres, urmând ca social-democrații să aleagă un nou președinte 

Trebuie să abordăm toate subiectele cu foarte multă înțelepciune și să judecăm la rece ce e bine de făcut. Să recunoaștem rezultatul alegerilor, fără niciun fel de rezervă”, a spus Andronescu.

Cum ați vrea să…Nu cred că are legătură cu rezultatul alegerilor”.

„Probabil cu anumite greșeli care s-au repetat, s-au amplificat. Nu trebuie să găsim vinovații. Acum trebuie să găsim soluții”, a declarat Ecaterina Andronescu.