Evenimentul Zilei > Justitie > DOSAR penal în GUVERNUL DĂNCILĂ. SUNT în joc SUME IMENSE din banii PSD
DOSAR penal în GUVERNUL DĂNCILĂ. SUNT în joc SUME IMENSE din banii PSD

DOSAR penal în GUVERNUL DĂNCILĂ. SUNT în joc SUME IMENSE din banii PSD

Propunerea Premierului Viorica Dăncilă la Ministerul Transporturilor, Mircea Drăghici, care deține ține funcția de trezorier al PSD, ar avea un dosar penal la Parchetul General.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii s-au autosezizat după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Draghici ar fi folostit banii PSD în scop personal. 

Ancheta procurorilor ar fi pornit după apariția unui articol de presă în care Drăghici era acuzat că a folosit banii PSD pentru a cumpăra mașini de lux, conform stiripesurse.ro.

„Peste 1,8 milioane de lei și trei Mercedesuri de aproape 200.000 de euro sunt beneficiile personale ale cuplului Mircea și Georgiana Drăghici din banii publici primiți de către PSD drept subvenție.”, se arată în articol.

Drăghici a anunțat că va da în judecată site-ul respectiv dacă nu retrage articolul.

„Site-ul respectiv, care cu multă largheţe mă supune atacurilor – atât pe mine, cât şi familia mea – astăzi este ultima zi notificată de a scoate aceste articole defăimătoare. În cazul în care până la această oră sau până la ora 24,00 nu se produc aceste lucruri pe care noi le-am cerut în notificare, sigur că voi acţiona în judecată şi veţi avea ocazia să vedeţi cât de defăimătoare şi neadevărate sunt aceste lucruri”, a declarat Drăghici.