Evenimentul Zilei > Actualitate > DANA CHERA, noi detalii despre eforturile ei EMOȚIONALE: „Am încercat să țin totul în frâu”
DANA CHERA, noi detalii despre eforturile ei EMOȚIONALE: „Am încercat să țin totul în frâu”

DANA CHERA, noi detalii despre eforturile ei EMOȚIONALE: „Am încercat să țin totul în frâu”

Prezentatoarea Antena 3, Dana Chera, a făcut valuri în presă în urmă cu câteva zile când a făcut public faptul că divorțase și se recăsătorise, spunând că nu o mai cheamă Dana Grecu. După aceste discuții din presă, jurnalista a declarat că momentele prin care a trecut au fost unele care au afectat-o profund.

Știți că avem o relație de sinceritate. Așa sper că o percepeți. Asta sunt și nu am cum să fiu altfel. Sunt un pic mai tuflită. N-am schimbat decât trei cuvinte cu Lidia Fecioru la machiaj. Când intră acolo, toată lumea este atentă la ce spune pentru că vine cu un plus de energie. Nu apucasem să vorbim prea mult. Ne-am adunat aici în platou și Lidia mi-a zis «Nu ai sclipire». Atât mi-a spus. Și i-am zis «Da, este foarte adevărat». S-au întâmplat foarte multe lucruri în viața mea. Am încercat să țin totul în frâu. Stând foarte mult așa, când lucrurile se mai relaxează, simți și tu nevoia să te relaxezi un pic. Relaxarea aceasta pare tufleală. Este un soi de oboseală, dar una neplăcută. Vreau să mă refer la observația Lidiei. Se uită și simte. Dincolo de capacitățile pe care le are, este dorința și curiozitatea de a vedea în celălalt mai mult decât vrea el să arate. Oamenii își pun tot felul de măști. Inteligența emoțională este despre a demasca, dar nu într-un mod violent”, a declarat prezentatoare în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

 

„Este foarte important să înțelegeți. Atunci când trăiești o situație, vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Lumea se schimbă substanțial. Când experiența de viață este una limitată este foarte ușor să judeci. Un prieten mi-a zis că este foarte bine că trăiesc diferite lucruri. Eu i-am spus că parcă toate vin peste mine, vin toate așa parcă s-ar termina lumea și trebuie să le fac pe toate. El mi-a zis: «pentru a vorbi despre lucrurile pe care le tot spui, netrăindu-le nu ai cum să vorbești pentru că vorbești din cărți». Inteligența emoțională este peste ce scrie în cărț”, a adăugat Dana Chera.