Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu a mai descoperit o specie de bărbați: „Ăștia se-nmulțesc, mă!”
Dana Budeanu a mai descoperit o specie de bărbați: „Ăștia se-nmulțesc, mă!”

Dana Budeanu a mai descoperit o specie de bărbați: „Ăștia se-nmulțesc, mă!”

Într-un nou episod Verdict, Dana Budeanu cu mult umor, chiar savuros, ne spune cum a descoperit ea o nouă categorie de fătălăi, pardon, bărbaţi.

În vizorul stilistei sunt luaţi aceia care au deja o vârstă dar încă sunt dependenți de mamele lor. Nu ai cum să nu savurezi fiecare cuvânt spus de celebra stilistă atunci când vorbeşte despre fătălăi, ameţite şi mafioţi.

În acest context, Dana Budeanu, nu-şi poate explica de ce unii bărbați, ajunși la anumite vârste, nu reușesc să facă mare lucru în viață fără mamele lor.

Dana Budeanu către mame: „Luați-vă fătălăii acasă! Ăștia se-nmulțesc, mă! Mai fac şi copii…se înmulţesc….se înmulţesc”.

„Ce bărbat e ăla, mă, care o sună pe mă-sa în fiecare seară şi îi dă raportul? Ce e aia mă se te duci să mănânci tocăniţa care îţi plăcea când erai mic?. Ăsta trebuie lăsat lat, pe jos, luat cu parul… Cum mă, e şi mami cu noi în cuplu? Auzi, mă duc cu mami la cumpărături! Ce mă? Du-te mă cu ea de tot”.

V-au spălat mamele pe cap până la 20 de ani, nu-i aşa?

„Cea mai bună mâncare e aia pe care o face mami. Nimeni nu face ca mami. Mami în sus, mami în jos. Băi, mami, luați-vă fătălăii acasă!. Stai băi cu mă-ta până mori. Nu mai putem respira de atâția fătălăi. Ce bărbat e ăla care pleacă mai devreme de la serviciu pentru că merge la mami să mănânce? Voi stați ca vitele, la ce vă uitați?”, spune stilista cu mult umor.

„Du-te cheam-o, mă, pe mami să te spele la poponeț, că v-a spălat pe cap până la 20 de ani, de aia sunteți în halul în care sunteți. Ăștia se-nmulțesc, mă”, le transmite Dana Budeanu „fătălăilor şi continuă: „De ce nu vă mutați cu mami? Stați cu ea în pat, la mijloc…” Video complet îl puteţi urmări AICI.