Dan Șucu, în bermude pe Dorobanți. Cum a fost surprins milionarul

Dan Șucu, în bermude pe Dorobanți. Cum a fost surprins milionarul Dan Șucu a reacționat după acuzațiile aduse lui Daniel Niculae. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Celebrul milionar Dan Șucu nu a mai ținut cont de nimic și a ieșit în bermude pe Dorobanți. La aproape 60 de ani, el s-a plimbat pe faimosul bulevard din Capitală într-o ținută cool și relaxată.

Milionarul Dan Șucu a început să construiască încă de când avea 30 și puțin de ani și astăzi se bucură de o avere impresionantă. Cu toate astea, el nu ține cont de ținută și alege de fiecare dată haine cool, dar confortabile.

Afaceristul a surprins în timp ce ieșea de la ședința de recuperare, întreținere, pe care nu o ratează. Acesta se grăbea să ajungă la birou și nu a mai apucat să-și schimbe echipamentul de sport cu cel de om de afaceri, motiv pentru care s-a arătat în mijlocul Capitalei, mai exact pe Dorobanți, în bermude, șlapi și tricou, sigur, toate de brand.

La scurt timp, el s-a urcat în mașină și a fost dus de către șofer la o altă destinație. În doar câteva minute, Șucu a ajuns acasă, tot în bermude, dar fără „hainele bune” cu care i-a obișnuit pe fani, potrivit Mediaflux.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Mediaflux

Cine este soția lui Dan Șucu

Cu toate că Dan Șucu a fost surprins în bermude prin Capitală, el are parte de iubire necondiționată, acasă. Acesta este căsătorit cu Diana Șucu, fosta prezentatoare de la TVR, care a absolvit Facultatea de Drept, apoi a urmat un master în Drept Internațional.

În vârstă de 48 ani, femeia de afaceri este cât se poate de discretă, iar atunci când apare în public este cu adevărat strălucitoare, iar antreprenorul Dan Şucu are motive de mândrie. Ea l-a cunoscut pe milionar în 2005, la un eveniment monden. Doi ani mai târziu s-au căsătorit. Mirii au avut o nuntă discretă cu puțini invitați la ceremonie. Cei doi au împreună doi copii, Dan Matei și Andrei Cristian.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, spunea Dana Şucu despre soțul ei.