Dan Șova îl contrazice pe Liviu Dragnea și vrea Congres în PSD în 2015

Dan Șova îl contrazice pe Liviu Dragnea și vrea Congres în PSD în 2015

Senatorul PSD Dan Șova l-a contrazis pe președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, care a afirmat că un Congres al partidului trebuie organizat pe 20 decembrie. Șova a spus că actuala conducere a PSD trebuie să rămână în funcție până în februarie, martie sau aprilie.

“Având în vedere că pierderea alegerilor ne-a luat prin surprindere și ne-a pus în dificultate, cred că eșecurile trebuie să ne unească. Cred că organizarea rapidă a unui Congres în condițiile în care suntem supărați, în condițiile în care deziluziile sunt mari nu este un lucru bun. Cred că actuala conducere PSD trebuie să rămână cel puțin până în februarie, martie sau aprilie”, a spus Dan Șova.

"Dacă se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic să se facă în acest an, ca din ianuarie să ne ocupăm de guvern şi de guvernare, pentru că avem obiective serioase şi ţara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emoţie. Dacă nu se face congres, putem face un consiliu naţional de analiză şi de lansare a unor proiecte politice oricând", a explicat anterior Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News