CFR Cluj a ajuns la al 3-lea antrenor al sezonului și oficialii ardelenilor vor să instaleze un al 4-lea tehnician. Echipa din Gruia a început sezonul cu edi Iordănescu, a continuat cu Toni Conceicao, iar la partida cu Poli Iași, câștigată, sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, pe bancă a stat „interimarul” Alin Minteuan. Marele vis al „feroviarilor” este însă repatriera lui Dan Petrescu. Și asta cât mai curând, înainte de începerea play-off-ului Ligii I.

 

500.000 de euro clauza de reziliere a contractului

 

„Bursucul” a adus tilul în Gruia, în stagiunea precedentă și are perspectiva unui sezon în divizia „B”, la gruparea chineză Guizhou Hengfeng, cu care a retrogradat. În ciuda faptului că nu și-a îndeplinit obiectivul – menținerea în primul eșalon – Petrescu a primit credit din partea conducătorilor lui Guizhou. Între timp, fostul internațional român s-a înțeles verbal cu cei de la CFR Cluj, dar despărțirea de actualul club cu care se află sub contract nu este chiar ușor de făcut. Petrescu trebuie să plătească o clauză de reziliere de 500.000 de euro. Campioana României caută resurse pentru a găsi acești bani.

 

Kevin Boli a sosit la Cluj înaintea „Bursucului”

 

Însă, la Cluj, situația financiară este delicată, mai ales că jucătorii au intrat în grevă înaintea partidei cu Astra Giurgiu (scor 1-1), disputată în runda a 24-a a campionatului intern. Un semn că Dan Petrescu se apropie de CFR Cluj este transferul realizat, ieri, de ardeleni. Kevin Boli, a fost împrumutat din China, de la Guizhou Hengfeng. Fotbalistul ivorian evoluase la CFR și plecase în Asia, în vara anului trecut, odată cu Dan Petrescu.