Realizatorul TV, Dan Negru împlinește astăzi 47 de ani și a ținut să-și serbeze ziua într-un cadru restrâs, alătrui de familie. 

„Mie îmi plac sărățelele, sunt disperat după sărăţele”, a povestit Dan Negru.  „Noi în familie suntem toţi născuţi în februarie, excepție face doar soția mea care este născută în iunie (…) Cea mică îmi cântă în fiecare an la pian de ziua mea.  Este amuzantă, se filmează cu telefonul.  Ştii cum e, când sunt mici îţi vine să-i mănânci, când sunt mari îţi pare rău că nu i-ai mâncat” a povestit Dan Negru la Antena Stars, conform libertatea.ro

Joi, 28 februarie, de la ora 20:00, măștile revin la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru. 

La Scena misterelor, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Starurile sub acoperire, adică celebritățile care se ascund în spatele măștilor, sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.