Imaginea a fost numită de prezentatorul TV  ca fiind  „icon pentru România” doar pentru faptul că Alexandrov se afla într-un autoturism marca BMW  aşa cum mulţi alţi români cu stare au acest gen de maşină.
Dan Negru a scris pe social media: 
“Soțul Elenei Udrea in ultimul model de BMW și o căruță trasă de cai cu niște amărâți cocoțați in ea.  Imagine icon pentru România! Eu așa știu România din cărțile de literatură sau din alea de istorie.  Cu boieri îmbrăcați in blănuri scumpe și cu țărani desculți. Totul e la fel! Sătui și flămânzi“, a scris pe social media prezentatorul TV.
Replica lui Adrian Alexandrov:
„Dane, sunt sigur că cei cu căruța nu se lăfăie într-o vilă ca a ta”, este replica lui Adrian Alexandrov, care subliniază faptul că şi Dan Negru este înstărit şi ar fi ipocrit să-i critice pe alţii când el este la fel de bogat.
 „Cu doua zile în urmă, în timp ce ieșeam pe porțile cartierului în care locuiesc, presa era prezentă în stradă, pentru a obține reacții de la mine despre venirea Elenei în România. M-am gandit că ar fi frumos din partea mea să opresc, să îi salut politicos, și să le spun că nu are rost să rămână toata ziua în stradă, pentru că Elena nu va ieși cu declarații. Am deschis geamul la mașina, și bineînțeles că am fost asaltat cu tot felul de întrebari.
“Întâmplător, în materialul filmat de ei trece o căruță cu niște oameni de prin sat, iar Dan Negru postează un mesaj pe Facebook și lansează un atac la adresa mea.  Nimic mai suprinzător decât ipocrizia ieftină din ziua de azi. Dane, sunt sigur că cei cu căruța nu se “lăfăie” într-o vilă de lux ca a ta.  Iar la cât de zgârcit spune presa că ești, mă îndoiesc că îi vei căuta să le dai din “puținul” tău”, a fost mesajul lui Adrian Alexandrov, contul personal de Facebook.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi text
Sursa Adrian Alexandrov- Facebook