Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Diaconescu îl susține pe Victor Ponta: „Avem de ales între un șef și unul dintre adjuncții săi. Nu îl voi vota pe Iohannis”
Dan Diaconescu îl susține pe Victor Ponta: „Avem de ales între un șef și unul dintre adjuncții săi. Nu îl voi vota pe Iohannis”

Dan Diaconescu îl susține pe Victor Ponta: „Avem de ales între un șef și unul dintre adjuncții săi. Nu îl voi vota pe Iohannis”

Președintele PP-DD a anunțat în această seară că îl va vota, în turul doi al alegerilor prezidențiale, pe candidatul PSD, Victor Ponta, spunând că a avut de ales între "un șef și unul dintre adjuncții săi".

”După ce m-am consultat cu telespectatorii mei, cu parlamentarii PP-DD și membrii de partid, am constatat că 75% sprijină pe unul dintre finaliști. Avem de ales între un șef și unul dintre adjuncții săi. Spun asta pentru că unul dintre ei a vrut, la începutul acestui an, să fie ministru. 75% dintre cei pe care i-am consultat îl sprijină pe șef. Nu îl voi vota pe Klaus Iohannis. Simpatizanții PP-DD nu îl vor vota pe Iohannis. Victor Ponta rămâne unul dintre dușmanii mei. Îl susținem pe Ponta pentru că este șeful”, a declarat Dan Diaconescu, potrivit România TV.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a mai declarat că vrea să fie unul dintre moderatorii dezbaterii electorale dintre finaliștii turul doi al alegerilor prezidențiale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: