Evenimentul Zilei > Politica > Dan Barna, prezent la vot. Care a fost mesajul transmis de către președintele USR
Dan Barna, prezent la vot. Care a fost mesajul transmis de către președintele USR

Dan Barna, prezent la vot. Care a fost mesajul transmis de către președintele USR

Președintele USR Dan Barna a îndemnat alegătorii români să meargă la vot, duminică, deoarece are încredere în România și „este un moment în care românii pot să îşi exprime opinia lor”.

„Am votat pentru competenţă şi onestitate în Europa. Este un moment în care românii pot să îşi exprime opinia lor, oricare ar fi aceasta pot să şi-o exprime, de aceea mesajul este unul clar şi explicit: veniţi la vot. (…) Cu cât suntem mai mulţi, cu atât România de astăzi, aşa cum este ea, îşi va exprima vocea şi va fi recunoscută. Haideţi la vot, avem mare încredere în România!”, a afirmat Dan Barna.

El a mai adăugat că este prezența românilor la urne din Diaspora este „un mesaj foarte bun”.

„Legat de Diaspora, am văzut deja fotografiile, am văzut imaginile de la Munchen cu acea coadă pe sute de metri, pe mai multe rânduri. Este un mesaj foarte bun din punctul meu de vedere, pentru că arată că românii, oriunde se află în acest moment, îşi asumă decizia pentru viitorul ţării noastre. (…) Faptul că românii din Diaspora merg la vot, faptul că românii din Diaspora sună acasă şi îşi trimit rudele la vot arată că începe să ne pese”, a mai zis liderul USR.

Președintele useriștilor a votat alături de candidatul la europarlamentare Nicolae Ştefănuţă, la Sibiu.