Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Barna admite faptul că nu a reușit să oobțină voturile cvare l-ar fi adus în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. “Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”, recunoaște liderul USR, Dan Barna.

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, anunță însă că alianța va continua să lupte pentru modernizarea țării și mai ales pentru eradicarea corupției. “Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție”.

Dan Barna informează că Alianța USR PLUS va continua. “Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, își încheie, Barna, postarea pe Facebook.