Dan Bălan a urcat din nou pe scenă, dar dezamăgirea fanilor a fost uriașă. Video

Dan Bălan a urcat din nou pe scenă, dar dezamăgirea fanilor a fost uriașă. Video Dan Bălan a fost criticat vehement. sursa: arhivă EVZ

După o lungă absență, Dan Bălan a urcat din nou, pe o scenă din Chișinău. Prestația artistului a fost criticată de foarte mulți dintre participanții la spectacol.

Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, a urcat din nou pe scenă, la Chișinău, după o absență de 5 ani. Dar, prestația nu a fost una pe măsură, așa că mulți dintre spectatori au fost dezamăgiți de ceea ce a arătat artistul din Republica Moldova.

După cum au acuzat internauții, artistul ar fi urcat pe scenă într-o formă fizică nu tocmai bună, fapt ce i-a nemulțumit de modul în care a evoluat.

„Sunt dezamăgită. Este un nerespect față de spectatori”, „A fost oribil, lipsă absolută de respect pentru spectatori”, „Aceasta deja e a doua oară când Dan Balan iese pe scena din Chișinău în așa stare”, „O mare dezamăgire!”, au fost criticile lansate pe rețelele sociale.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, alături de fostul component al formației O-Zone, au urcat pe scenă și: Mr.President, Ludmila Balan, The Urs, BAKOTA, Cristian Porcari și Haddaway.

https://www.youtube.com/watch?v=MuPRIg3uKfM

Dan Bălan a urcat pe scenă, fanii l-au criticat

Dan Balan este cântăreț, compozitor, producător , multi – instrumentist, fondator al grupului O-Zone.

A fost nominalizat la premiile Grammy (2009) și la MTV Europe Music Awards (2003, 2004, 2008, 2010) și câștigător al premiilor Golden Gramophone (2011–2013) și Sound Track (2015).

Din 2019 până în 2020, a fost mentor al emisiunii de talente vocale ucrainene „Vocea Țării (Ucraina)”, conform celor de la unimedia.info.

În februarie 2022, când a izbucnit războiul în Ucraina, Dan Bălan se afla la Kiev, pentru că începuseră filmările pentru ”Vocea Ucrainei”. Cântărețul a reușit să părăsească zona de război, însă a decis să se retragă din viața publică și nu a făcut niciun fel de declarații despre perioada în care a fost blocat în orașul asediat.

A dat lovitura alături de colegii de la O-Zone

Dan Bălan a ajuns celebru cu trupa O-Zone, o formație de muzică pop din Republica Moldova compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei în Republica Moldova, cei trei băieţi de la O-Zone au lansat hit-ul în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii.

O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.