ÎI dădea sms-uri lui Ionel Stoica și Mircea Marian. Eu îi doresc să-și dovedească nevinovăția. Dacă va fi trimisă în judecată, să stea și ea 4 ani în instanțe. Kovesi face un circ de proastă calitate. Când ești citat, trebuie să fii prezent. Mai ales în calitate de suspect. Kovesi spune acum că ancheta e despre ceva care s-a petrecut acum 10 ani. Ea nu asta a făcut? Numai cazuri de acum 10 ani a luat la puricat…

Kovesi ne propune un soi de justiție a junglei. Dacă era vinovat, trebuia făcut orice. Procedurile contează mai mult decât își închipuie Kovesi. O să văd și eu cum își va construi apărarea, sunt curios. A zis că nu-l cunoștea pe Ghiță și acum… Filmul în care apar cei doi a ajuns la Procuratură.

În poză au fost Coldea, Dâncu, la o petrecere destul de serioasă.

Lucrurile intră pe un făgaș interesant. Nu cred că pleacă la Bruxelles. Ar lua-o de pe aeroport. Ea minte tot timpul, Totul la ea e o minciună continuă. Nimeni nu o mai crede. Nici nu a plagiat, nici nu l-a cunoscut pe Ghiță… Are comportament de infractor. A primit o citație”, a spus Dan Andronic, directorul EVZ.

Te-ar putea interesa și: